![]() |
Konfa za curu :-)
Eto složio sam ovo iz Ve-mila, netreba joj jaca grafa od ove integrirane za sad, treba joj komp za faks, glazbu, filmove, internet i sl.
Komp se spaja na 17" HP CRT monitor. Zanimaju me Vaši kometntari, najviše me zanima kaj mislite o matičnoj... http://web.vip.hr/ddunaj.vip/konfa.png |
preporuka da ubodes neko brand name napajanje, barem znas da ce raditi kao sat
takodjer uzmi neki ergonomski miš, ako je vec za net dokumente i sl. bar da ne umara cura ruku. |
Definitivno ubodi neki brand name PSU... S curinim kompom se ne igraj ;) jer inače ako nešto zašteka onda ćeš se kajati i kajati i kajati... :D :D
|
Citiraj:
Hm... Kaj stvarno misliš da su ta napajanja toliko nekvalitetna da bi bilo problema sa konfom... nebi tu bilo nikakvog clockanja i sl. Ja sam imao 400W codegon napajanje na starom kompu sa sempronom 2800+ clockanim na 3300 MHz, 1 GB ram, i radeon x550 grafa i radilo je 2 god cist ok... |
2x512 u DualChannel-u bi bilo bolje za integriranu grafu.
Ove Hitačije od 160GB imaju verzije sa 2 i 3 god. garancije, a razlika je par Kn :stoopid: |
koje napajanje preporucujete... :-) iz Ve-mila...
|
možda malo veći hard?
|
Citiraj:
Brand name napajanja imaju zastitu od prenapona i ako i pregore jako rijetko povuku nešta za sobom |
Hard je ok...
Miš otpada, teska srca odlucih da cu joj dat svog Apple Mighty Mousa koji nov-novcat čeka u ladici :-) OK, uzimam i drugo midi kuciste i Brand Name PS, sta mislite o http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...=0&Sifra=20280 |
fortron 350W iz vemila je sasvim dovoljan i ostane ti 120kn
|
utmi fortrona 350PNF, jak, tih, stabilan...
|
Jel ce bit dosta tih 350W ako s vremenom doda Grafu, eventualno TV karticu...
|
pogledaj malo po forumu šta taj fortron sve drži, nisu važni "W" već W, no bolje da pročitaš stiky tu na forumu "word about PSU"
a taj Fortron ti je kod mene držao 2HDD-a, C2D, 7600GT, 2PCI kartice, optički pogon, 2 stika RAMa... |
then FORTRAN 350 it is...
|
Citiraj:
A usput..jako je tih(ako ti sta znaci) ;) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:42. |