PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Diablo 3? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=77566)

Elven 20.08.2007. 16:35

Diablo 3?

Apparently the domain name http//www.diablo3.eu now leads to a forbidden 403 page along with http://www.blizzard.eu. Previously diablo3.eu led to the World of Warcraft demo site but now leads to this 403 Forbidden page.

For those of you who visited the Wrath of the Lich King site before it went live at Blizzcon, you will know that exactly the same thing happened then.

-----

Kao sto tekst kaze, WoW-ovci se vjerojatno sjecaju da je par dana prije sluzbene objave i otvaranja www.worldofwarcraft.com/wrath/ davao istu poruku. Leipzig je pred vratima (22.) i nekako se ovo podudara sa istom porukom koju je 2-3 dana prije Blizzcona davao vec spomenuti sluzbeni site od Wrath Of The Lich King. Malo me zbunjuje to sto je na .eu domeni, ali ajde, Kako je sezona kiselih krastavaca da vas malo razveselim s ovom glasinom :)

edit: bah, sad pokazuje na Diablo 2: LoD. Mozda su naucili nesto na Wrath of The Lich King primjeru, pa ne zele da se glasina razbukta prerano? A mozda su u sumi i nista od Diabla 3 u Leipzigu ;)

Paske 20.08.2007. 18:20

Reko bih da će biti najava, ali 2015. godine se očekuje :D

Ipak treba prvo SC2 izbaciti.

Iako su nabildali developera za WOW ko dr*ka, pa sad im treba dati posla ....

Codiac 20.08.2007. 22:46

koliko se ja sjecam :D a sjecam se :D

blizz je rekao da simultano rade na vise projekata i da ce otkriti u narednih godinu dana sto je to ... SC2 se ocekivalo i ono :D zivim za tu igru a diablo 3 bi mogao se najaviti ovaj mjesec :D

tomifish2002 21.08.2007. 06:23

Citiraj:

Autor Codiac (Post 794052)
koliko se ja sjecam :D a sjecam se :D

blizz je rekao da simultano rade na vise projekata i da ce otkriti u narednih godinu dana sto je to ... SC2 se ocekivalo i ono :D zivim za tu igru a diablo 3 bi mogao se najaviti ovaj mjesec :D

ja sam živio za diablo 2 i živjet ću za diablo 3 kad izađe

Hamm 21.08.2007. 06:55

ako izađe diablo 2 moram izvuci neki stari mis iz ladice..ne zelim unistavati novog :D :D

EvilM@ster 21.08.2007. 07:10

A joooj, nadam se da ako izade da necu visjeti za njme ko za 2.... :D

MAHER 21.08.2007. 08:43

ovo je jedna od igra koje se fakat isplati origigi uzet,2 sam uredno bio uzeo,bettlenet je bio predobar(barem dok se cow lv nije pojavio :P)

Lihto 21.08.2007. 12:02

Izgleda da ćemo se još načekat za Diablo,valjda će izaći igra u ovom desetljeću:D

VulcanRaven 27.02.2008. 22:09

Steta sto je Fake,izgleda fenomenalno.Odmah sam se narajcao na poznate glasove iz igre.Neka ga naprave vise,milijoni to ocekuju.samo da ima kvalitetan SP,za multi znam da ce bit dobar.Blizzard je to sta je zato sta zna sta radi.

http://www.youtube.com/watch?v=sAXCiUEv0ks

Milentije 27.02.2008. 22:18

Eh da. neprepavane noći, skupljanje "samo još jednog levela", odrđivanje u grupama,....
Dobri Diablo 2.

Nadam se da ce trica biti bar kao dvojka, ako ne i bolja, jer kako su krenuli sa ovim novijim igrama....
Blizzard je to, pa se mogu nadati jos jednoj predobroj igri.

Lihto 27.02.2008. 22:50

Citiraj:

Autor Milentije (Post 962356)
Eh da. neprepavane noći, skupljanje "samo još jednog levela", odrđivanje u grupama,....
Dobri Diablo 2.

Nadam se da ce trica biti bar kao dvojka, ako ne i bolja, jer kako su krenuli sa ovim novijim igrama....
Blizzard je to, pa se mogu nadati jos jednoj predobroj igri.

šta god da naprave nemože bit loše:D

NortonCommander 27.02.2008. 23:16

Uf, uf, koliko sam provea vremena u D1 i 2. Koliko aseva popija zbog njega....cc...
Sto se trice tice, samo se nadam da prelaskom u 3D (koji je, jbg, neizbježan) nece nestat onaj cool "ugođaj" iz prijasnja dva dijela. Kod Starcrafta 2 mi se pari da su malo za.rali (djeluje mi pinku šarenkast u odnosu na original), al opet cu ga igrat ka ludi Koreanac jednom kad izađe.

AuX 27.02.2008. 23:54

nemoj me cimati ovako :D!! inace predobar filmic bas su ga dobro napravili sa mjuzim iz hl-a. tako nekako valjda i bude izgledao

Nick7 29.02.2008. 10:58

D3 bi mogao biti logican nastavak WoW-a.
Naime, WoW ipak stari, WoTLK bi trebao izaci krajem godine.
Mozda izadje nakon toga i jos jedan nastavak, a s vremenom ce ipak godine pocet gazit WoW, i bit ce vrijeme za nesto novo (i konkurencija bi mogla nesto po tom pitanju napraviti dotle).

D3 bi mogao biti iduci MMORPG koji Blizz izda.
Ja se barem nadam tome :)

AuX 29.02.2008. 11:22

Citiraj:

Autor Nick7 (Post 963480)
D3 bi mogao biti logican nastavak WoW-a.
Naime, WoW ipak stari, WoTLK bi trebao izaci krajem godine.
Mozda izadje nakon toga i jos jedan nastavak, a s vremenom ce ipak godine pocet gazit WoW, i bit ce vrijeme za nesto novo (i konkurencija bi mogla nesto po tom pitanju napraviti dotle).

D3 bi mogao biti iduci MMORPG koji Blizz izda.
Ja se barem nadam tome :)

umri!!!!:goood:
necemo jos jedan mmo-shit

KnezTame 29.02.2008. 23:16

Belj, pa pisalo se već da će biti D3, samo je kao pitanje kad.

Navodno je Blizz već i napravio trojku, samo kaj im se nije svidjalo, pa su ga ubili i kao krenuli iz početka.

Što se tiče njihovog sljedećeg MMORPG-a, to će vjerovatno biti SC, jer izlazi SC2, pa onda je logično njegov MMORPG. Isto tak imaju i nedovršen Starcrat Ghost, koji će po meni vrlo vjerovatno prenamjeniti u MMORPG.

Punio4 01.03.2008. 13:33

Načital sam se špekulacija oko tog, i prema nekim "inside info-ima" iz blizzarda (bum probao naći link di sam to pročitao) Diablo 3 je taj idući (kvazi)mmo. I ovo ima dosta smisla.

Ako uzmemo u obzir da WoW izbacuje ekspanzije svakih 2 godine (2005 - 2007 - 2009), a trenutačni lvl cap, ako uzmemo u obzir 2k9 release wotlk je 80, garant će bit još 2 ekspanzije do 100-tke, dakle zaokružimo da će igra živjeti *najmanje* do 2013.

Zadnja stvar koju blizzard želi napraviti je nešto što će konkurirati svojoj koki koja nese zlatna jaja (WoW), već želi napraviti komplement toga, tj, nešto što će preseliti rulju koja ne igra wow iz *nekog* razloga na taj novi "next-gen-mmo" kako ga oni nazivaju.

Činjenica je da je ta igra (u najvećoj mjeri) Guild Wars. Neću sad spominjat everquest i korejske mmo-e, jer su oni tradicionalni mmo-ovi, ala wow. GW nije zapravo ni pravi mmo. Kao ni diablo 1/2.

I zapravo sve špekulacije su da će napraviti neku svoju prokušanu franšizu kao mmo ili "kvazi-mmo" koji će prenijeti igrače GW i budućeg GW2 nazad u krilo blizzarda :P
Zasada, najviše smisla ima diablo3 po tom pitanju.

SC svijet sumnjam, jer sad izlazi starcraft 2, a blizzard nikad ne razvija 2 različite igre iz iste franšize istovremeno.
A niti je svijet dovoljno razrađen da bi mogli izbaciti sc rpg. Možda nakon SC2. Ali garant će biti još *nešto* između Sc2 i sc-mmo-a, ako ga ikad bude.

Živi bili pa vidjeli.

KnezTame 01.03.2008. 15:02

Citiraj:

Autor Punio4 (Post 964542)
SC svijet sumnjam, jer sad izlazi starcraft 2, a blizzard nikad ne razvija 2 različite igre iz iste franšize istovremeno.

Kak ne?
Ak me sjecanje dobro služi, izašao je Warcraft 3, nakon čega je izašao World of Warcraft.
Ne sjećam se da su izbacili neke između Warcrafta 3 i WoWa :fiju:

ShebY 01.03.2008. 15:10

Točno w3 i wow su se radili paralelno, poslušajte blizzcast na starcraft2.com

Punio4 01.03.2008. 15:51

I dalje stojim iza svoje tvrdnje jer to što je sc: ghost bio doslovce pred izlaskom pa odgođen... Heh, jebiga, dogodilo se.

Ovo je timeline:
Wc2 > Diablo > Starcraft > Diablo 2 > Wc3 > SC: Ghost > WoW > Sc2

Jedino što je pravilno u ovom nizu, je da 2 igre iz iste franšize, izuzev ekspanzija, nikad nisu bile U PLANU izaći za redom. Ovo sa ghostom se dogodilo jer je rulja masovno otišla iz dev tima.

Štoviše, ako pretpostavimo da će eventualno SC: Ghost doći na police, možda u nekom drugom obliku, tim još više, jer garant neće biti:
Sc2 > Sc mmo > Sc:ghost, a wc4 ne vidim u nekoj bliskoj budućnosti, a niti originalnosti od strane blizzarda sa uvođenjem novih franšiza.

KnezTame 01.03.2008. 19:33

Ne bih se složio s ovim redosljedom, jer prisjetimo se SC Ghost je bio predviđen SAMO za Playstation, a ne za PC, kao što su bile gore sve ostale igre.

Dakle kronologija izlaska PC igra je ipak Warcraft 3 > World of Warcraft

Od Ghosta su odustali jer ipak je puno manji broj igrača na Playstationu, nego što je to broj PC igrača, što je zapravo i logičnije, a isto koliko se sjećam, Ghost je trebao izaći poslije WoW-a, pa su kad su uvidjeli golem uspjeh WoW-a, sve snage usmjerili na WoW, a od Ghosta se odustalo...

VulcanRaven 03.03.2008. 12:22

Ja molim Boga da D3 ne bude jos jedno MMO njesra.Neka bude kao i dvojka,sa odlicnim single playerom,i battle netom,i normalno sa grafikom iz snova.

Diablo nastavci su jedine igre zbog kojih bi ja unaprijedivao komp,pa makar trebalo kupit i dvije imaginarne radeonke 23564X2 i stavit ih u crossfire.:D:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:52.