![]() |
Reciver+zvucnici+zvucna
Raznisljal sam o kupnji
Receiver AV Yamaha RX-V461, 5.1, 100Watt, titan-2.184,05 Zvučnici Wharfedale Diamond 9.2, 100W, bukva, 2 sistemski, 45 hz - 24 khz-1.926,10 M-AUDIO Revolution 5.1, PCI, high-definition 24-bit/192kHz, professional 24-bit/96kHz mic/line rec.-731,28 Sta kazete na ovo, molil bi vase komentare i prijedloge |
Zvučna kartica je odličan izbor, a također i zvučnici (pod uvjetom da ne slušaš isključivo elektronsku glazbu, hip-hop i sl. jer onda nećeš biti zadovoljan s njima. Inače im odgovara akustična glazba, pop, rock).
Navedeni reciever nisam imao priliku poslušati, pa ga ne bih komentirao. Inače se yamahini recieveri dosta dobro snalaze sa višekanalnom reprodukcijom u filmovima (5.1), dok su slabiji u stereo modu (slušanje glazbe). |
U toj klasi je bolje uzet ovo http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=4030004 i uštediš 600kn ili već ak misliš dat 2000kn onda ovo http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=4030005 ipak nešt bolji od tog 461 a nije neka razlika u novcima
|
nebi isel na tog onkya jer imam stariji model doma u dnevnoj sobi, a neznam za ovu jamahu 559 to je stariji model al jaca seija i ima 6.1 kaj mi netreba sad neznam kakva je razlika u reprodukciji? To znam da je jamaha bolja za 5.1 a slabija za stereo.
Dali ima ko koju preporuku dobru za stereo? |
Citiraj:
Za te zvučnike, rotel ra-04 ko stvoren. |
Ustedi na zvucnoj, ne treba ti. Obicna integrusa na ploci, ali sa optickim ili coax. izlazom je dovoljna. Tako se ionako zaobilazi A/D konverzija signala, i cijela analogna sekcija na zvucnoj je suvisna. Receiver ce konvertirati signal u analogni, kao i dekodirati DD/DTS signale iz igara i filmova.
Visak love utrosi u Marantza, od ove komercijalne klase receivera ima najbolju stereo sekciju. |
U klasi recivera od 2500kn meni Denonovi AV reciveri najbolje zvuce u stereo modu.
Ako ti 5.1 ch nije potreban onda uzmi neko stereo pojačalo jer jedan 2500kn Azur od Cambridge audio daje bolji zvuk od dosta skupljih AV recivera. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:42. |