![]() |
Najjaca AGP kartica??? Ili preporuka.
Imam socket 754 Semprona 2800 klokanog na 2000+MHz i nforce3 maticnu sa AGP
utorom. Koju graficku mi preporucate? Trenutno je GF4Ti4200. Ostatak kompa:1gb ram,250g hard. Ili dok izadje GTA 4 kopim novi komp? |
radije novce stedi za novi komp. imas preslab procesor za jaku agp graficku.
|
Pa dobro nije baš toliko preslab da nebi mogao surađivati sa nekom 7600GT ili x1650xt grafom a to je debelo jače od gf4 posebno u DX9 stvarima...
|
Najjača AGP je X1950Pro, ali je neisplativo staviti je na s754 Semprona. Radije štedi za novi - cijene su ionako užasno pale tako da novi možeš nabaviti prilično povoljno. A i neku kunicu bi mogao dobiti za ovo što imaš sada.
|
Citiraj:
doduse, overclockom moja i prijede tu overclockanu, ipak je golden sample od gainwarda.:D @yedwy: napisao sam JAKA grafa, pod time sam mislio na high end za agp, ne midend;) |
Ispričavam se kolegi De5tr0yeru jer je on u pravu.
U svakom slučaju i dalje vrijedi moja tvrdnja da je neiplativa investicija ulagati u takve grafe u konfe sa s754 Sempronom. |
Citiraj:
dakle, da ti slozimo neku konfiguraciju? samo reci koliko novaca imas i za sto bi koristio komp (pretpostavljam igranje 95% vremena) |
slažem se, na jače od 7600GT nebih išao...još bolje-štedi za novi comp ko što De5tr0yer veli, pa na pci-e prijeđi jer za te pare kolk dođe ta 7950GT AGP imaš već 8800GTS 320MB...
|
Nije bas da toliko igram (San Andreas, NFS-ovi, GTR2, GT Legends, imam dobar FF volan), no brat ocekuje GTA4, pa neznam kaj bi bio minimum za nju.
A tu je jos i ovaj Test drive unlimited kojeg nemogu pokrenut. Jel bi 7600GS bio dovoljan??? |
nebih baš rekao za gta 4, a td unlimied je nepredvidljiv :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:18. |