![]() |
TV Out i kartica koja nije sjela dobro
Naime, ovaj FIC kojeg imam (ex Isusov) ima vrlo zanimljivo rješeno hlađenje. Dapače, toliko zanimljivo da zbog pasivnjaka ne stane do kraja u AGP slot. Za sad sve normalno radi i nema problema. Jedino nikak ne mogu natjerat TV Out. Isus kaže da nije ni pokušavao. Problem je u tome što nemogu uključit tv display, niti force tv display pomaže.
Pokušao sa Catalyst 3.9, Omega 3.9 i Omega 3.10. Ugašen komp, ugašen TV, prvo palim TV. Spajam koaksijalnim kablom, koji je 100% ispravan, isprobano. Koristim kabel dobiven uz karticu, 7 pinski (takav je i na kartici). Jel nešto krivo radim? |
Ak nemaš onaj crveni gumb kod TV-a, 99% je hardwerska greška. Ili je spaljen TV-out ili ti se nekim slučajem kabel ne slaže s njom:D Ili ga jebe to što nije dobro sjelo u AGP slot.
|
Citiraj:
Stavit ćemo drugi cooler, da uđe do kraja i bilo bi ti bolje da tv out radi :D Šalim se, pa ima garanciju još. |
meni neda mogucnost ukljucivanja ako mi nije spojen kabel sa TV
Probaj sa scart kabelom. |
Citiraj:
|
1 privitaka
khm....meni se isto nije palia crveni botun...tad sam kupia skart adapter...njega san metnija direkt u tv i botun se pojavia bez forcs konekšna...
|
Citiraj:
|
ajde pa mi jevi baš me zanima jeli do toga...
|
Citiraj:
probaj samo obican scart kabel sa chincevima |
Citiraj:
|
hm..pa ako uspiješ spoit video sa tv-om a u video ubaciš ta dva činča...trebalo bi biti slike...zar ne??
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:07. |