![]() |
@Dakky for test
Hokay .... pas mater i tvojim HTML sranjima i onom tam kurcu od Nape .... super jebeno iritantno ....
Oh yeah .... wellcome to my ignore list :fuming: |
Dobrodošao i na moju! :grrr:
|
I na moju :fuming:
|
Ha HA ha!
Ionako cu napravit novi acc! ^^ |
evo ga opet, enja
|
Cool :) , ovo treba znat ;)
|
sad je u sigu, jedino kick/ban sa foruma vas moze spasiti od mene !!! :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo:
|
Ma gluposti.:rambo: :fuming: :grrr:
|
Ova ignore lista radi super :D :D :D
Samo se ti igraj. Mogao bi dobiti ban |
uf, ignore lista je spas :rambo:
|
Citiraj:
|
druga mogucnos je da napravimo na neku foru da se otvara jedan per user, dakle kad dode na forum netko da se otvori jednom i nikad vise
a treca je da ugasite html posting ... probao sam u sig uvalit js kod koji otvara i zatvara popup ali mi ne uspijeva... trebalo bi ga u head uvalit pa ga iz siga samo pozvati... |
Ti stvarno imaš problema? Pa koji tu je ku*ac?? Pusti normalne ljude da pišu po forumu a ti posjeti www.vrapce.hr
|
vidis da sam maknuo iz siga to sranje..........
|
svejedno, pa pa:rambo:
|
kako god onda to znaci da mogu vratiti u sig i napraviti jos 10 akaunta i svakome staviti u sig? :-) :argue:
|
Citiraj:
|
Mnogi roditelji ne puste svoju dječicu na net zbog takvih kao što si ti.:D
|
Djeco .... i trolovi su ljudi, znači da krvare * zvuk paljenja motorke u pozadini *, idemo ga najti * Paske ispija magični potion - Direktor delanec - +10 inasnity, -12 dexterity, + 7 strengh * - vubimo cucka i kupajmo se u krvi nečistoj :fuming: * Paske pijan ko letva i sluđen Direktorom prepili dvoj vrata dok ga žena ni vidla i zlemala ga s kuhačom prek gubca *
|
a meni velis...
Citiraj:
tebe je baba z mokrom krpom prek cela slopila...ha??? ccccccc......:p btw,kad bumo zalejali moju KATICU???(9800pro bez modanja!!);) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:15. |