PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   c&c renegade (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=769)

greg SE 21.07.2002. 19:37

c&c renegade

igram ovo sranje i moram pitati - DOBRO JEL IMA ITKO DA JE OVO PRESAO A DA NIJE STO PUTA POGINIO NA NORMAL ILI SAM JA TAKO SMOTAN???

ozren 21.07.2002. 19:44

Re: c&c renegade

Citiraj:

Originally posted by greg SE
igram ovo sranje i moram pitati - DOBRO JEL IMA ITKO DA JE OVO PRESAO A DA NIJE STO PUTA POGINIO NA NORMAL ILI SAM JA TAKO SMOTAN???
A ti fakat gubish vrijeme kad igrash to smeche od igre...:rambo:

greg SE 21.07.2002. 22:23

ma nije igra smece....
nekad sam bio c&c fan (12V :D) pa mi ovo zgodno dodje....
a i teza je i puno brza ostalih takvih danas........barem je nisam presao za jedno vecer kao sof2
kad se zazelim ozbiljnije igre idem na operation flashpoint koji mi vec mjesecima stoji na kompu i nije mi dosadio

tor 22.07.2002. 19:40

Citiraj:

ma nije igra smece....
a i teza je i puno brza ostalih takvih danas........barem je nisam presao za jedno vecer kao sof2
kad se zazelim ozbiljnije igre idem na operation flashpoint koji mi vec mjesecima stoji na kompu i nije mi dosadio

Ne boj se nisi jedini!!! Izgubio sam živaca i živaca prije nego sam je sav bjesan maknuo ručno slovo po slovo:grrr:

greg SE 22.07.2002. 21:00

ma ja se nepredajem tako lako - evo, zadnji level ali je navodno toliko tezak da su autori jedva prolazili........
izgleda da je westwood isao na ono da ako je nesto teoretski moguce preci da je taman kako treba........

predzanji level (kad treba unistiti NODovsku bazu komplet je zajeb za sebe, pocme lagano, toliko lagano da mi nije ni palo napamet saveat nigdje......i udjem u constaraction yard a ono glupava zgrada puna onih nevidljivih koji me izresetaju ko zeca...
ajde sve iz pocetka, ovaj put pucam i u prazno ako je neka prostorija "prazna" jer znam da su tu......cak naucim i kako ih otkriti (ona fora iz predatora) i predjem sve....happy ko nista kad se odnekud pojave dva rocket officira i pokazumi da osim svetaca i normalni ljudi lete u nebo...... :D
ma za kidanje zivaca je igra super.....

Stormeye 22.07.2002. 21:32

Što se tiče Operation Flashpointa meni nije dosadio pola godine:)
Igrao sam ga dan-noć i mogu samo konstantirati da je igra fenomenalna što se tiče simuliranja ratnog stanja.
Dok igrate imate osjećaj kao da ste stvarno negdje vani s puškom u ruci,a tek kad koknete one ruse sa petokrakom na čelu ajme meni....zakon!!

greg SE 22.07.2002. 21:39

a ti tamo i vidis kad nekog koknes?????
ja se na kraju misije cudim kad na statistic vidim da sam nekog ubio :D
najvece mi je zadovoljstvo ukrasti rusima ono sranje s velikom raketom pa lansirati bez kordinata...jednom je pala bezveze raketa i dernila dva T80 - dobio sam jebeno odlikovanje za to :D :D :D

Stormeye 22.07.2002. 21:44

Pazi ovo ja sam bio toliki freak za tu igru da su me svi prijatelji pitali kako ja tamo mogu uopće nekoga ubiti! Svi govore da je nemoguće,izađeš iz grma i odmah si mrtav.
Ali meni je to bilo zakon! U partiji ja bih dernuo oko 30 rusa cca.
Znao sam ih pogoditi( kalašnjikovom naravno;) ) na udaljenosti preko cijele mape u trčećem hodu!!
Kad su to prijatelji vidjeli odvalili su,nisu mogli vjerovati očima.
Ali ja sam im samo rekao jednu: VJEŽBA ČINI ČUDA!
Kad sam nabavio igru prvih pet dana nisam stigao metak opalit i već sam gnojio zemlju a danas sam COMMANDO:rambo: :rambo: :rambo: :rambo:

greg SE 22.07.2002. 23:21

ma neseri previse...u OF nemozes nekog u trku pogditi na 50 metara a kamoli preko cijele mape....
btw, jesi ti svjestan da su mape ogromne i da su na putu gomile brda i slicnoga - ne sanse da vidis drugi kraj...
osim na onom desert islan, tamo s sniperom mozes cuda raditi.....

sholky 23.07.2002. 00:36

Citiraj:

ma nije igra smece....

Meni je smeche! Grafika je totalno zastarjela, a AI je jedan od najgorih koje sam ikad vidio!

choby 23.07.2002. 09:08

Citiraj:

Originally posted by Stormeye
Što se tiče Operation Flashpointa meni nije dosadio pola godine:)
Igrao sam ga dan-noć i mogu samo konstantirati da je igra fenomenalna što se tiče simuliranja ratnog stanja.
Dok igrate imate osjećaj kao da ste stvarno negdje vani s puškom u ruci,a tek kad koknete one ruse sa petokrakom na čelu ajme meni....zakon!!

probaj paintball, buraz, neš se razočarat :rambo:

Stormeye 23.07.2002. 10:18

Nisam mislio da ja trčim već rus sa druge strane:o
Ja sam u ležećem položaju a on na kraju mape trčkara i onda ga ja sašijem he he:D

Stormeye 23.07.2002. 10:20

Citiraj:

Originally posted by choby

probaj paintball, buraz, neš se razočarat :rambo:

Što se tiče paintballa , glavno igralište u Dalmaciji je udaljeno 10-tak kilometara od mog sela tako da bih se mogao okušati samo treba skupit ekipu.

choby 23.07.2002. 10:24

Citiraj:

Originally posted by Stormeye

Što se tiče paintballa , glavno igralište u Dalmaciji je udaljeno 10-tak kilometara od mog sela tako da bih se mogao okušati samo treba skupit ekipu.

nemoj past na blizinu. prvo pogledajte kako izgleda teren. frendovi su prvo igrali u zagrebu, neke gume i par starih veš-mašina - sranje totalno. onda smo potegnuli sve do gospića pa prema divoselu. e to je teren, sa vrećama od pijeska, gume, palete, sve u šumi...malo dalje imaš stražarnice, rovove (iz drugog svjetskog rata)...krv, znoj i suze...

greg SE 24.07.2002. 10:00

Citiraj:

Originally posted by sholky

Meni je smeche! Grafika je totalno zastarjela, a AI je jedan od najgorih koje sam ikad vidio!

kad se pise u jednom postu od dvije igre quotaj samo ono sto se odnosi na onu koju komentiras ubuduce

ako mislis na renegade - ako nisi igrao u visokoj rezi s full detaljima nekomentiraj grafiku a al je onakav kakav i treba biti kod nod-a (oni su ionako pod motom : nismo pametni ali nas ima puno)

ako se opet odnosilo na operation flashpoint - grafika zaista nije najbolja ali zato omogucava nepregledne mape (u kojoj jos se mozes odvesti s bojnog polja 20 milja bez ucitavanja mape????)
a al nije los nego je odlican, ipak to nije pucacina tipa quake gdje likovi mogu raditi stvari koje se kose s zakonima fizike

sholky 24.07.2002. 15:04

Citiraj:

kad se pise u jednom postu od dvije igre quotaj samo ono sto se odnosi na onu koju komentiras ubuduce

ako mislis na renegade - ako nisi igrao u visokoj rezi s full detaljima nekomentiraj grafiku a al je onakav kakav i treba biti kod nod-a (oni su ionako pod motom : nismo pametni ali nas ima puno)

ako se opet odnosilo na operation flashpoint - grafika zaista nije najbolja ali zato omogucava nepregledne mape (u kojoj jos se mozes odvesti s bojnog polja 20 milja bez ucitavanja mape????)
a al nije los nego je odlican, ipak to nije pucacina tipa quake gdje likovi mogu raditi stvari koje se kose s zakonima fizike

Mislio sam na renegade. Vjerojatno bi i u tetrisu grafika izgledala dobro u najvećoj rezi s full detaljima, ali ga nitko ne bi mogao pokrenuti:D :D

greg SE 24.07.2002. 17:13

Citiraj:

Originally posted by sholky

Mislio sam na renegade. Vjerojatno bi i u tetrisu grafika izgledala dobro u najvećoj rezi s full detaljima, ali ga nitko ne bi mogao pokrenuti:D :D

pa renegade bez detalja zaista izgleda shit bez obzira na rezu....teksture su mutne i kockaste, voda, lava i slicno izgledaju ocajno, teren je odvratan, a da nespominjem ocajne interijere
sa detaljima na full i 1024x768 (maksimum do kojeg ga je moja kanta mogla terati a da je islo dobro) grafika je orilicno dobra.....
zapravo se tako jedino moze i igrati - recimo frend zbog toga sto nemoze igrati bez detalja na low ispusi svaku misiju barem 3000 puta jer nemoze vidjeti stealth tenove i vojnike pije nego zapucaju (tenkovi dizu prasinu koje bez detalja naravno nema a vojnici stvaraju distorzije u slici koje opet bez detalja na maximum nepostoje).......

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:18.