![]() |
Problem s prženjem
Naime otkad sam nabavio novu konfu C2D,nece mi prziti.
Napravio sam backup svojih par originalnih filmova :D te kad ih zelim zaprziti kaze "Device already in use" Pržilica je LG i dosad je normalno radila na staroj s754 konfi. Any ideas? |
probaj sa nekum drugim progijem.
|
Neispravan IDE kabel, probaj zamjenit, možda si ga krivo i okrenuo. Provjeri jumpere i tako to.
Jel možeš čitat što s prže ili samo neće snimat? |
nisam tutix takav njub :D :D
sve podeseno kak spada ma cita kuja i dvd-ove,i cd-ove,dvd nece przit,cd takoder. ali problem na pola rijesen,preko dvd decryptera snima,ali nijedan nero nece snimat oO win su xp,bez ikakvih modifikacija i inih sranja. ajd,bar je problem softvera. tnx svima, puno bar ste mi bili moralna podrska u ova dva dana dok sam se borio s tom nemani.sad jos otkriti zasto nero nece proci. i jer ok da nero meni ocitava przu ko scsi?? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
stavljao na novo.stavio sam stari nero 6 neki,i on uredno ocitava przu ko scsi.
sad je u procesu ponova instalacija sedmice pa cu vidjet sta ona kaze :( hebo sam mu nanu :) http://www.imagesforme.com/thumbs/5513Image2.jpg |
Probaj to na Screenshotu desna tipka - uninstall i restartaj komp da isponova instalira drivere. Izgleda da Nero neće bit krivac.
|
Koji su ti IDE driveri? Meni je davno na nForce2 ploči s jednom revizijom nVidia drivera prepoznavalo sve kao SCSI.
|
kak to mogu vidjet te ide drivere?
a neznam,prvi problem ove vrste.probat cu kasnije uninstall pa ponovo oO a znao sam da nesmijem na c2y ic :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:49. |