![]() |
razer mantis speed/control
evo bas sam zamjenil starog MX500 sa MX518 i sad razmisljam o podlozi.
Ove dve zgledaju dobro, ali jesu li i kvalitetne? ili je nesto drugo bolje za tu cijenu? |
razer ako se znojis nemoj kupovat. jer morat ces je prat u pocetku svaki mjesec pa onda poslje svaking dva tjedan a onda ce se vec pocet tkanina trosit. inace podloga dokje nova je fenomenalna. probaj seelpad 5.l cujem da je ko razer ali da je zasticena pase mnje prlja sa znoljenim i sl.
|
Ja imam speed već oko 8mj i na njoj ima jedan jedini sitni trag oštečenja a to je na rubu podloge koji sam napravio sa gumbom na rukavu od jakne..
Speed je glatka, control grublja pa ti vidi što ti bolje odgovara... Uglavnom ja valjda imam srecu da mi se dlanovi ne znoje pa nemam problema sa pranjem ali preživila je brdo lanova i raznih dogodovština bez posljedica.... meni je predobra... Svi hvale taj Steelpad 5L i vjerujem da je dobar ali ipak je skuplji 100kn a sad jel toliko dobar nisam siguran... Ako si baš zainteresiran ovdje ima jedna rabljena za 200kn: http://www.codhr.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=1277 |
Ako se odlucis kupiti bilo koju podlogu od Everglide Fibertek materijala morat ces dokupiti padsurfere (POGOTOVO na mx518). Preporucam S&S padsurfere (ima ih za kupiti u linksu)
|
Citiraj:
|
ja bi ti preporučio steelpad QcK+ imam je i zadovoljan sam
|
razer mantis control je jaca podloga,mada imam i speed..vozim g5 na controlu,a speed imam novu zapakiranu,mozemo se dogovoriti za cjenu na PM..dakle control ti je za vec sens,speed ti za manji sens.meni vishe pashe control,ako se odlucish prodam ti speed nova u kutiji ,kupljena u fenisku dao sam 160 kn,sad nadi neku realnu cjenu i to je to.
|
...
Citiraj:
dakle bolje bi bilo control za mene onda? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
...
Citiraj:
sto si htio time reci da cu morati dokupiti padsurfere? Trebao bi ih uzeti odmah, ili si mislio na to da ce se brzo potrositi ova guma sto je sada na MX518? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:11. |