![]() |
Opet nešto o 7900gs
Pozdrav svima....ovako napokon imam priliku nabavit nešto bolju grafu za igranje...ali prije nabave imam i ponešto pitanja...
Razmišljao sam o: ECS GF 7900GS, 256MB, PCI-E, TV-out, 2 x DVI 964 kn vemil 500/1380 i XFX 7900GS 256MB GDDR3 TV-OUT DVI PCI-EX 984kn magazin rs 480/1400 Cijenom su obje vrlo pristupačne...ali mene zanima koju da uzmem...nekako mi se xfx čini boljim izborom... I jel ima koji dobar review nekog našeg forumaša neke 7900gs....probao sam naći ali neuspješno...a reviewove po netu sam pročitao...tj dosta njih... Imam amd 64 3500+ i 1gb rama...jel če moć izvuč max iz te grafe..??ili če mi proc biti neka kočnica...?? Znam da vam je pun kufer tema o ovakvoj grafi ali neam baš često 900kn koje sam sam uštedio za neki hardware pa bih ovu kupnju htio napraviti kako spada.... Svaki prijedlog bi dobrodošao... |
Grafa je odlična, svejedno je koju 7900gs uzimaš.
Kao alternativu ti mogu preporučiti x1950gt. Obje serije se daju lijepo clockati, tako da nećeš ni sa jednom pogriješiti. |
Tko če drugi odg nego legenda razer... :)
A daj mi reci kakve performanse mogu očekivati sa svojom konfom??nešto tipa fear,oblivion,ss2 and stuff??jel če ič sve na full na 1024x768??? edit:e da uzet ču vjerovatno i kasnije vf700 pa se nadam i dobrom clocku :) |
Na 1024 pa čak i na 1280 možeš biti siguran da ćeš i više nego pristojno vrtiti dotične igre, pa čak i sa upaljenim AA i AF ;)
I da, kako si rekao, vf700 bi bilo pametno staviti gore :) |
supač..ajd ak mi nađeš koji naš hrv review napiši ovdje baš me zanima...pošto tek drugi tjedan idem po nju da si guštam do ovdje....ili neki video review još bolje :) pozzz razer....šteta što više nema reputacije sad bi dobio kolačić gg
|
http://pcekspert.com/articles/457-1.html, Google do u use it ;)?
|
čitao....ali ja bi neki bolji video review.....eh jesam naporan..al svejedno hvala!
|
Citiraj:
|
heh i to sam sve pogledao....ah ne preostaje mi niš drugo nego kupit i napisat doživljaje :)....ajd ok hvala vama dvojici....vrijedi piva...pogotovo tebi razer....znamo se mi več dulje vrijeme..al otom potom....
javim rezultate....pozzz |
Citiraj:
|
Razer sve smo riješili....nego imam još nekoliko pitanja koje bih vas htio pitati prije ove jedinstvene kupovine :)
1.Imam smartbox 500w napajanje...što mislite o njemu?Jel če izdržat vuč tu grafu?Ima ga jedan kolega s drugog foruma isto sa 7900gs i x2 3800+ i kaže nikad greške...te u bugu je bila recenzija i rekli su da je napajanje ono ok...i da nije tolko loše kolko drugi misle...e sad jel to marketing ili ne ja neznam....Ako treba budem izračunao ono neš 12v rail i te stvari..samo recite kako to ide..zaboravio sam već.. 2.Prije sam stalno kupovao u ve-milu i kod posljenje kupovine sam uzeo audigy 4...ali dok sam je iplatio i išao je podići dobio sam karticu u celofanu bez kutije i ičega..ja ono wtf??što se tako postupa s dijelovima...ša me zanima jel če moja grafa biti u svopjoj kutiji i full orginalno spakirana??I ako neče biti imam li ja pravo tražiti zatvorenu grafu koja nije bila otvorena??Jel nebih volio da je utaknem doma i onda neš nevalja...jer mi zg baš i nije preblizu da se imam vremena zahebavat s time... 3.Surfao sam po netu i skužio da postoji xfx 7900gs 350M ali i 380M verzija..u čem je razlika?? |
1. Pogledaj si u moj komp, ja ti mogu reći da nema problema s mojom, a 7900gs ti slično troši ko moja, zapravo čak i manje...
2. To je OEM tj Bulk pakiranje - samo komponenta i najesencijalnije, zato ejr su to komponente namjenjene sastavljačima a ne konačnim userima i u biti se nebi nitit trebale prodavati ovako ali naravno to niko tolko ne nadzire... Dal će ti grafa bit u vrećci ili u kutiji ovisi dakle o tome jeli OEM tj bulk ili je lite retail ili full retail... Ovi potonji LR i FR su u kutijama sa CDima s igrama ili bez njih ali za konačnog usera namjenjeni... 3. Neznam ti to reći ja znam samo za quadro sa "M" oznakama... |
http://www.xfxforce.com/web/product/...oductId=638341
Ew tu su svi modeli.... A ja bih uzeo ovu: http://www.magazinrs.hr//artikl.asp?code=080073 Nadam se da če bit sve zapakarino.. :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:45. |