![]() |
Tablica?
Znam da je pomalo blesavo pitanje, ali evo. Sastavio sam si
tablicu koju kanim staviti da mi se vidi u mom sigu, ali kopiram HTML kod iz FrontPagea i pasteam u onaj prozorčić i kada pogledam kako to izgleda na netu, to je totalno drukčije od onog što ja imam. Poremete se margine i umjesto da je tablica visine par cm ispadne 15ak cm i sl. Koja je finta da to sredim, jer vidim da večina vas ima takve slične tablice. |
da si proštudirao stare threadove, nasao bi.
trebas izbrisat sve entere i sve razmake iz koda (naravno ne unutar<> :) |
Re: Tablica?
Citiraj:
|
Thanks. Maknuo sam razmake i prorede i to je to. Što se i vidi iz priloženog.
|
Citiraj:
|
Hvala na dobrim kritikama. Meni se sviđa ovak kak je. A kad smo
več kod općih dojmova, ti si se mogao malo više potrudit oko svoje tablice. Djeluje jako monotono i prejednostavno, ali opet stvar je o ukusima. |
opet tablice:D
|
Citiraj:
BTW. super ti je reklama Elven. Pazi da te neki nadobudni student ne cinka i zauzme tvoje mjesto. Znaš da se takvi savršeno uklapaju u profil te firme :D :beer: |
Citiraj:
BTW Ja sam svoju tablicu tako i zamislio. Jer ona nije ovdje da joj se ljudi dive, njoj i njenoj savršenosti, nego da vide koji komp imam, kad pišem nešto pod problemi ili pod iskustva, da ne moram naglašavati. Jedino sam razmišljao da razbijem monotoniju sivo bijelim slovima, ali nema potrebe, kad imam dva stupca, a ne jedan. |
Ja sam napravio jako jednostavnu i malenu tablicu, tek tako jer je preglednije.Mrzim kad neko stavlja smajlije u tablicu ili kad su boje kričave.:rambo:
|
Citiraj:
mene zivcira sto u sigu smajlije pretvara ko i na forumu, a ne ostaju dvotocka-zagrada oblika |
Ja lijepo pitam za savjet i kažem svoje mišljenje, a kad tamo odma
se netko nađe kome to ne paše i udri po ... Pa jel ovo "free country" ili nešto drugo? Slažem se da nema smisla stavljt smailije u tablicu, jer je to čisto preseravanje, ali opet ne preferitam najjednostavniji oblik, nego neku nepisanu zlatnu sredinu. |
Tvoja je tablica dobar primjer kakve bi druge trebale biti.:beer:
|
Citiraj:
Kak je samo ono bilo :rolleyes: , aha , limun na LSD-u i slično :) |
Pa ni ova ti nije baš nešto, osim ak se ne pališ na veličinu tj. što
veča to bolja i naravno mora bit pun qur.. smailija u njoj. Sva sreća da si prestao pisati sa onim ... (oooops sad sam te podsjetio na to) |
Citiraj:
.. a ... kaj se tiče ... ... ko veli da sam prestal ... i da sam zaboravil ..... ja to radim po tajno dok me niko ne vidi ..... .. a među društvom to potisnem ko vulkanac osječaje .....:cool: |
Ma nema beda. Baš nam fali jedan poput tebe, di bi mi bili bez
takvih kao ti. BTV: Jel učite u školi hrvatski jezik?:D |
Naravno , kaj bi ovaj forum bez mene i mojih problema , pa ljudima bi bilo dosadno kad nebi ja stalno svoje lude probleme tud postal.:)
Učimo Hr u školi , neznam zakj to pitaš , ak misliš na gramatičke pogrešek i slično to je utjecaj mojeg zagorskog dijalekta i ne namjeravam priznati bilo kakav drugi jer mi je več dosta i štokavskog i čakavskog kojeg moram čitati u lektrama za školu. Štokavski još razmem ali kad tam onaj Marulič i njemu slični počneju na čakavskom , jooooooooooj , bod milim Bogom ih nič ne razmem :cool: |
Ja moram dobro upregnuti sive moždane stanice da bi tebe
razumio.:beer: A inače sam onaj pravi purger, a ne neki novopridošli. |
E pa samo ti upreži stanice. Nije loše znati koji dijalekt više.
Tak kad jenput dojdeš u Krapinu moreš bez problema govoriti po našem i si te buju razmeli. A i kad bi nekaj kupoval na našem sajmu a govoril bi po štokavski dobro bi ti novčanik spraznili:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:57. |