![]() |
Nova zvučna ili nove slušalice (za muziku)
Ovako, imam Audigy SE zvučnu i onaj Labtec Gaming fx:1 headset koji je dovoljan za moj gaming i skype, ali nije za slušanje muzike pa sam mislio uzeti nove slušalice do 400 kn. Vidim da preporučate sennheiser hd 205, ali nekako mi se čini da su one predobre za ovu zvučnu, tj. da bi bilo pametnije ovu prodati i uzet neku bolju pa tek onda uzimat nove slušalice? Nisam neki audiofil, mozda bi bilo pametnije uzeti neki slabiji sennheiserov model tipa hd 202? Što vi mislite? Oću li osjetit neku značajniju razliku u odnosu na trenutno stanje?
|
Citiraj:
|
sennheiser 205 i miran si, za tu cijenu najbolje
|
...uzmi ove,imao ih,pogledaj samo specifikacije i sve je jasno:
http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=2486 |
Super, odlučio sam se za ove Pioneer SE-M380, izgledaju odlično a dođu samo 217 kn u ve-mila...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
..ti si ih cuo ??? ..vidi specifikacije sennheiser 205 i pioneera pa onda komentiraj,ako znas sto te specifikacije predstavljaju...izgled je najmanje bitan u svemu ovom :kafa: |
potrazi Koss porta pro, vrhunske sluse!!
zvucna ti je OK i nemoras je minjat |
radije sen 205 nego pioneerke. bolji zvuk na senicama. s tim da kod pioneera imas bassaaaaaa dok kod senna nema toliko. al moj izbor bi bio senn 205
edit: uši će ti biti nezahvalne ako kupis pioneer-ke. oglušit ćeš od bassaaa:D |
Citiraj:
sreto sna novim pioneer sluskama,odlican izbor za tu sicu.:respekt: |
što se tiče jakog bassa, to mi niti malo ne smeta pošto uglavnom slušam house muziku, a i da se podesit... sutra ih idem uzet pa ćemo vidit/čut jesu li stvarno čemu :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
..mislim da na tim slujama nemas sta stemati,vrhunski proizvod :chears: |
...ovo su takodjer odlicne sluske za sitnu lovu
http://www.svijet-medija.hr/sony_mdr...10002,154.aspx |
Citiraj:
|
Citiraj:
;) |
Citiraj:
nhf. al pun mi je ***** svega...di spamam? tu sam već skoro godinu i po i sve kaj sam napisao je spam? |
eo ja kupio danas Sennheiser HD 415 u vemilu
definitvno preporučujem! odlične su |
evo ja danas konačno nabavio pioneerke se-m380 i mogu reći da sam prezadovoljan... dugi kabel je zakon, sad se mogu izležavat i privatno uživat u muzici! baš lijepo leže na glavi i ušima, skroz su udobne, držim ih na glavi već sat i po ali ne vjerujem da ću ih ubrzo skinut :D dakle, preporučujem ih svima koji za nešto više od 200 kn žele dobit dobre sluške...
|
...dobro da me bar netko poslusa :D ;)
|
Probao sam i jedne i druge slušalice (posudio od frenda)... Sennheiser su puuuuno puuno udobnije a i zvuk mi se cini da je bolji..
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:56. |