![]() |
CoD 2 hrvatski klanovi
zanima me je li netko od vas u nekom hrvatskom CoD2 klanu, kako se klan zove, imate li stranicu klana te primate li još članova?? :D
p.s. nemojte se obazirati na moj potpis, tek sam danas instalirao xfire, a cod2 igram dosta dugo i u igraonama i preko neta... :chears: |
najlakše ćeš naći neki klan na codhr.com...
|
|
Citiraj:
|
pa, neće otvoriti
piše ovo: This Account Has Been Suspended Please contact the billing/support department as soon as possible. |
očito je pala stranica
|
da...
p.s. pitao sam vas, forumaše, jeste li u nekom klanu i to... |
Citiraj:
:oNisam ni pogledo samo sam dodao na link nastavak forum. Sry i meni pise suspended... |
Ovdje možeš pronaci domace COD2 klanove vrijedne spomena: http://clanbase.ggl.com/rating.php?lid=3948
A sa PCE ima ekipe u Rabbitsima, g2top i CW-u za koje ja znam... |
Citiraj:
može zatvaranje teme :fiju: |
Citiraj:
Ima i u SW, samo smo manje poznati jer smo novi :D. Svi su dobrodošli. Novi web se radi, a za sada je ovaj: http://secret-weapon.110mb.com/ |
jao, pls dajte stavite neke umjerenije stranice :D
|
pa bas i ne vjerujem da ima sam CRO klanova uvijek ima netko u tim clanovim netko iz ex YUG to je normala jer je bitan skill a ne od kuda je ko :D
|
www.killers-elite.com regrutiramo
|
Citiraj:
Wartribe Division |
ima pun k ekipe koja igra po vecim klanovim iz RH samo kao sto vec rekoh svaki klan je mix ex yug :D, a takvih je koliko zelis :D
|
|
Citiraj:
|
Fox je sve rekao, svi ozbiljniji klanovi su na CBu, a ostale koji se secu po ovoj temi pozivam da nam se pridruze na ClanBaseu.
|
[Sekta6] clan, web u izradi...
|
|
tolko klanova, a nikoga na cb-u :(
|
ma kak nikog, ima nas :D
|
ja sam u 1**[legioX]clanu,trenutno najacem clanu, to su me decki primili iz Italije
igru vec igram skoro 2god. na netu |
Citiraj:
Mi smo prijavljeni na CB samo nisu svi članovi prijavljeni i nismo na onom leadderu ili kako već... tag: [SW]' ime: [Secret Weapon] Tako smo prijavljeni. |
najbolja pucačina na netu
|
Citiraj:
|
ma g2top je najjaci :) ajd dobro sad su slabi nema im maksa ali nema veze......u ***ote skoro pa zaboravio octane oni su ipak malo jaci :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:36. |