![]() |
Hladenje E6600
Ovako
Zanima me koji kuler da upiknem na ovaj proc :D Bilo je puno ovakvih tema al me zanima sta bi mi preporucili osim thermalrighta 120 extreme i freezera 7mice Zapeli su mi za oko scythe,dobro hlade i nisu tolko skupi a ni noctua nije losa pa sam sad u trilemama Pozdrav |
Koristi tražilicu!
Imaš hrpetinu tema o hlađenju C2D proceva :nono: Pogledaj jednu veeeeliku: http://forum.pcekspert.com/showthrea...ight=hladnjaci |
Pogledo sam tu temu vec prije danas
Sve se vrti oko 120ice extreme i freezera 7 a mene zanima osim ta dva koji su jos dobri za hladenje overclockanog proca :) |
Zašto nisi tamo postavio pitanje?
Lakše je otvoriti novu temu, jel? A ja sam barem 20-ak puta napisao: Za ~200kn: Freezer 7 Pro, Scythe Katana 2, Coolermaster Hyper TX. Preko 250kn: TT ST/BT, Scythe Mine/Infinity/Ninja Plus, Noctua NH-U12F. |
Big Typhoon, Sonic, Ninja, Noctua...
EDIT: Razer bio brži, tj ja radim multitasking :D pa mi treba podosta da odg. :lol2: |
uf sta covjek nemoze nit napravit temu a da se neko ne buni :D
postoji razlika medju procesorima,nisu svi isti pa neke preporuke ne vrjede svaki put eto sori sta disem |
Ista stvar kao i sa napajanjima, svatko malo netko trazi savjet sta kupiti i isto tako se tisucu puta spominje Trojstvo Corsair/Seasonic/Fortron, pa tako i kod coolera... ovdje bi bio najbolji jedan lock :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:44. |