![]() |
Carbon fiber ljepljiva folija?
Naletio sam na jedan lijepi mod G15 tipkovnice pa bio htio to kod sebe realizirati. Za to mi treba carbon fiber ljepljiva folija (uglavnom se koristi za kućišta pa zato ovdje postam :fiju:). Zanima me da li ima to negdje kod nas ili možda u okolnim zemljama za kupit, prije neg pokušam naručiti iz amerike. Ovdje ima primjer kak to izgleda: http://www.mnpctech.com/CarbonFiber.html (Jel nekao naručivao kod ovih?)
A mod koji sam našao: http://www.youtube.com/watch?v=4CVHXdmw4uo Hvala svima |
A provaj potražit tu foliju kod ovih trgovina za graficke usluge izrada naljepnica i to oni bi to mogli imat.
|
Pogledaj u nekakvom car-shopu,
znaju imati i sprejeve razne, felge i slicno ;) |
Baš kako ti je Olymp rekao, firma koja izrađuje naljepnice. Doneseš pattern i nemaš frke. Za čas ti je to gotovo...
|
Citiraj:
|
Probaj nazvati službu informacija.
|
kako je leeek zakon sredio,ak ti nadjes tu foliju ja cu ist kupiti i bacam se na posao,to me zanima vec dugo vremena a nikad da potrazim tu foliju...
|
ne možeš to nabaviti u tim firmama gdje rade naljepnice, mislim možeš ali neće biti niti približno dobro. Ono što bi ti oni napravili je da bi ti isprintali uzorak kakav ima carbon fiber, a ova folija je baš napravljena od carbona. Mislim da bi se to prije moglo naći u nekim auto tunning shopovima. Tipkovnica je mrak ali još bolja mi je ova fora sa kućištem
|
Citiraj:
pogledaj u bauhausu. ima svakakvih vrsta, al nisam ziher za karbon. bum danas pogledal. |
onda ne mislimo na istu foliju. I ja bi htio foliju ali ne ovu printanu
|
hm, ti bi baš foliju od ugljičnih vlakana... neznam koliko je to dostupno. ako uopće postoji. u svakom slučaju bi bilo skupo. evo malo o tome.
|
Nije to to što vi govorite,
danas sam se raspitivao o tome i nasao sam u car shopu kao što sam rekao (sa felgama, navlakama, gumama, sprejevima, branicima) pokazala mi je ljepo teta u ducanu, nekih 140kn+ dodje mislim, zamotano, neznam tocno kolike su mjere, oko 1metar mislim, textura je tocno takva kao sto je na wiki. ;) |
Kak misliš da to nije to o čemu govorimo? Ista stvar, printana folija koja se ljepi po interijeru vozila i sl. Da dućan nije molydon? Ja gledao u bauhausu, imaju al to nije to, kombinacija crveno/crno i plavo/crno. Al sam si kupio metar maskirne samoljepive folije. Za moj paintball killcam.:D
|
Pa nije to od karbona nego je samo takva textura, na to sam mislio :)
inace ova je crna/srebrna .. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Neznam za Zg, ja sam iz Rijeke :D
Ha potrazi kao sto je prije napisano - imas one sopove sa sprejevima, felgama, skokni do nekog centra pa vidi ;) |
Brijem da je toga bilo u Molydonu...
|
Frend je kupovo takvu foliju za auto i prilično efektno izgleda. Nije tako ni preskupa bila ali na žalost sviju nas kupio ju je u Švicarskoj u nekom auto shopu. :D
|
carbon fiber folija u Molydonu snižena sa 160kn na 55kn. dimenzije 60x48cm. ima crna i srebrnkasta.
|
1 privitaka
Mene zanima di ima nac onu foliju kaj izgleda ko zrcalo i ovu kaj ima na pocetku snimke,ali pomogucnosti u Zg.Hvala
Evo nasao sam sliku za ovo drugo za one koji ne mogu gledat video |
Citiraj:
|
i mene zanima di si kupio i koliko love ?
ljepo izgleda mislio bi ssrediti anteca 900 sad kad ga uzmem sa tim |
mislim da toga ima U Molydonu, Savska, preko puta Movie Puba
|
Citiraj:
|
Ima Molydon ali veli prodavac da imaju samo crni uzorak. Znaci ne srebrni nego crni. Ne kuzim kakav je to crni uzorak carbon fibera.
Kosta 75kn a dimenzije su 50x60cm. Poz. |
crni je "normalni" CF :)
|
:p Onda ok. Tnx
|
ima u molidonu,prosli put kad sam ja pito bilo je samo plava,ta crna je normalna koju sam ja i ceko :)
|
Evo kako je kolega Opteron to udesio na svojoj G5-ici :)
http://img.w3dizajn.net/images/DSC01288461_thumb.jpg http://img.w3dizajn.net/images/DSC01292cxvv_thumb.jpg Slike su malo mutne, no uživo izgleda odično :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:14. |