![]() |
AC 64Pro i DFI Lan Party
Hi!
Ima li netko ovu kombinaciju? Ventilator hladnjaka ima 4pinski kabl, a na ploči je 3 pinski izlaz za CPU fan. :stoopid: Spojio sam ga na fan 2 al sad radi na maksimumu. Pomoć :frend: |
4-pinski je jer se radi o PWM konektoru. Bez brige možeš spojiti na bilo koji 3-pinski, samo pazi na one "zube"...
|
Citiraj:
Okrenuo sam ga kako su napisali u upitstvima al sad mi ništa ne puše na memoriju...tj možda malo vuče zrak ventilator na stražnjem zidu kućice. Jel to problem? Hvala :chears: |
Citiraj:
Eto me opet :) Radi na full pa je bučniji od box hladnjaka no nije strašno ali tri put mi se restartao komp danas, a to se do sad nije događalo. Jednom odmah nakon paljenja računala, a dva put nakon cca 20 minuta. Dal je moguće da se greška procesora tako manifestira? Moram li staviti novi BIOS? Hvala :chears: |
Pomoglo bi kad bi napisao o kojoj konfi se radi...
http://forum.pcekspert.com/faq.php BTW, DFI je dosta izbirljiv s memorijama pa ti možda treba neki drugi BIOS za memoriju koju imaš ili moraš malo latencije namjestiti... |
Citiraj:
baš sam stavio novi BIOS i neki AMD optimazer pa ću vidjet. Odgovara li box hladnjak s 3000+ i za X2 4200+ ili je pre slab? Tiho mi je sve s njim pa bih ga ipak ostavio. Hvala :chears: |
4200+ X2 traži više struje od 3000+. Jesi li uštekao sve potrebne kabele s napajanja u ploču? Odgovarat će taj box cooler, ali ipak pazi na temp. Sve do cca 65°C je dobro.
|
Citiraj:
Mislim meni je jedva zalman dovoljno jak za full load na mojem a zalman je puno veći cooler od boxa i ima puno veći ventilator... |
Citiraj:
Izgleda da ću morat probat reinstalirat sustav...a to mi se ne daaaaaaaaaaa :( Sad ću morat po Vistu u ducan :( Fala :chears: Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:24. |