![]() |
Zalman 600W ZM600HP ili Chieftec 650W CFT-650-14C
Molio bih mišljenja ili ako netko ima saznanja o kvaliteti i preformance-u ovih napajanja! Puno hvala!
Chieftec 650W CFT-650-14C http://www.chieftec.com/tower-power.html Zalman 600W ZM600HP http://www.zalman.co.kr/eng/product/...x=223&code=015 Poz! |
Zašto baš ta dva? Koliko bi ih platio, odnosno još bolje - za koju konfiguraciju ti treba napajanje, i koliko si max. love spreman dati?
|
Ja sam sebi gledo tog zalmana i jako je dobro proso na testovima ali bi ipak iso na corsairovu seriju!!!
|
ZALMAN je FSP što je pohvalno, a Corsair Seasonic što je još bolje
a chieftec ima deklariranih 27 db što je puno ako moraš između ta dva birati idi na ZALMANA |
Poucen iskustvom s njihovim hladnjacima, Zalman bi bio tih samo na papiru...
|
Corsair HX 520W trenutno košta oko 100€, i stvarno ne vidim razloga za nekakva mađijanja tu - to je izvrsno napajanje, i ukoliko imate konfiguraciju koja traži puno snage - odličan izbor (puno bolji od raznih Chiefteca, Zalmana i sl.).
|
Taj Zalman ima heatpipe hlađenje a identičan je FSP Epsilonu i OCZ GXS-u no upitno je koliko je tih. Po meni za te pare (800+kn) puno je bolja solucija Corsair HX520 koji košta oko 730kn
|
@gorluk valjda si mislio 100eura da je 10 ja bi vec kupio dva komada :) Inace autoru teme uzmi corsair HX520W i miran si ;)
|
gdje u zg mogu doc s 7xx kn i kupit corsair 520.... vecina firmi ga drzi samo na cjenicima...
|
U ADM (ukoliko u zadnjih nekoliko dana nisu otišli svi primjerci).
|
Citiraj:
naime zato sam i pitao... naime super je nekom predlozit super napajanje (a i lako je stavit "nenad*ebivu" cijenu kad nemas niti jedno na lageru) no pitanje je koliko ih nasih trgovaca ima navedeno odmah u dovoljnoj kolicini i koliko dugo treba cekat na navedeno... dakle kod preporuka bi mozda malo trebalo uzet i faktor dobavljivosti i raspolozivosti... btw tko je glavni dealer corsair-a kod nas? |
Pozdrav,
zastupnik im je Esys ako se ne varam jer garancija ide preko njih pa pogledaj H2 shop ali oni bas i nemaju povoljne cijene. Jel si pogledao u Optimum racunala? |
|
Lova nije problem! Odluka je pala: Zalman je moj izbor! Hvala puno na vašem trudu i na komentarima!
Poz i čujemo se još! |
mislim da bi za te pare radije uzeo Corsair HX620
|
Definitivno.
|
Yup, jednostavno nema smisla uzimati nesto drugo :)
|
evo da ne otvaran novu temu kad je momak vec odlucia sta ce kupit , popodne ce mi bit gotova reklamacija za mog hipera u hgspota , i rekli su mi da ce ic zamjena vjerovatno , sad ako se ne buden uspia dogovorit o povratu novca koje bi bilo najbolje napajanje za uzet , hipera san platia 810kn vjerovatno cu raspolagat tim iznosom za zamjenu.
http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=83 |
Pa što fali tome da ti daju drugog takvog hipera? Prepostavljam da je 580w model bio u pitanju?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
he he upravo moj plan , ali budu li neke komplikacije i ne budu mi odobrili povrat novca danas nemogu vise cekat treba mi komp.zna li ko ima li di navedeni corsair hx 520 u splitu da se ne zezam postom i slanjem neki dan san ga trazia niko ziv ga ne drzi u splitu.... |
Citiraj:
Mozda ovo?? - cesto preporucivano napajanje. |
Evo sam da javin , jutros dosa doli da vidin sta je i ceka je me novi zapakirani crni type-r i naravno nova garanija od 3 god. opet svi zadovoljni i sritni :goood:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:42. |