![]() |
Powercolor 1950GT u ve-mulju?
Sutra bi otišao kupiti tu grafu pa me zanima da li još nešt ne valja na njoj osim što nema temp. senzor,što me i ne brine previše.
Umjesto stocka odmah ide VF700 tako da je i taj problem eliminiran :) E da.vidio sam da je novi ATT prepoznaje,netko je napisao prije da je ATT ne prepoznaje. Dakle uzeti ili ne? I nemojte mi preporučivati safirku jer je tu u OS 1040kn. |
Za te pare,bih ja uzeo tu grafu,po meni,isplati se....jos ak ce ici VF-700 ni ne treba joj senzor,kad znas da se nece previse grijat :D...
|
navodno da svaka druga crkava, al dobro je dok ima garanciju
|
nigdje nema jeftinije GT-ke, a može se klokat na PRO koja je dosta skuplja i kolko ja znam nitko nije imao ozbiljnih problema s njom.
Uzimaj i gejmaj:D Citiraj:
|
dobar izbor u kombinaciji sa vf700, i ja sam planirao uzeti tu grafu+vf700 ali mi je uletila druga neplanirano. Go for it!
|
Ja sam uzeo te dvije i napravio si crossfire. Imaš par postova niže test bez CF i sa CF inače obični GT ti ima jezgru 500mhz dok je ova 570mhz. Memorija iako je 1.25ns zbog slabog napona jako se loše kloka a u biosu nema sheme napajanja za podešavat.
|
Evo ja sam si ubo Sapphireovu x1950gt sa 512mb memorije (doduše 1.4ns) za 1100kn.
I mogu reći da čip solidno poteže - ide na 640mhz na def. voltaži, dok mema ide na mršavih 1300mhz. Malo me je brinulo dal će se grijati, al kad sam vidio temp u loadu (ne preko 52C sa vf900) ostao sam ugodno iznenađen :) Inače i ja sam mislio ubosti tu Powercolorku, ali sam odustao, kad mi je Mortal potvrdio da nema temp. senzora. |
Citiraj:
|
Ok,hvala na odgovorima,sutra uzimam :)
|
Aaaa koja cifra...850 ćuna...ma ode i ja sebi uzet odmah jedno 3-4 komada... :nuts: :zdero: :goood:
Nemože bit toliko loša koliko joj cijena može biti niska.. :goood: Pa taman nemala taj temp. senzor i još pola toga... :stoopid: :D |
Citiraj:
Pa istina....To je bolesno niska cijena za takvu grafu...Ono,ipak,to jos uvijek moze vrtiti sve stvari u psirstojnim rezama sa solidnim AA i AF..a oko 850kn..CCC :D |
a je li bas nuzno uzeti taj zalmanov cooler u kombinaciji s tom GT-kom, jer ta grafa + cooler kosta tek 50-ak kuna manje od X1950 pro xtreme koja na sebi ima veliki, tihi hladnjak,pa me sad zanima sto se vise isplati ..
|
Ne kupujem zalmana nego ga premještam sa XL-ke ;)
|
ok, ja pitam za sebe ;) sto je isplativije napraviti ...
|
Citiraj:
|
uzet cu najvjerojatnije x1950pro extreme , tamo je vec gore accelero cooler, kao sto sam i rekao, skuplja je 50 kn od kombinacije x1950gt + dodatni cooler i za tih 50 kn se necu morati zezati s OC-anjem gt-ke posto extreme ima vece i ok taktove ....
|
Namontirao sam zalmana i malo se klima,ono,može se malo micati lijevo desno ali izgleda da ne smeta jer je u igrama sve ok.Jel ima još netko ovdje tu kombinaciju da mi kaže da li se i njemu može micati zalman?
|
Citiraj:
|
Ma ne ide više nimalo,stegao sam do kraja.
Sad imam novi problem,ne mogu clockati. Isključio sam(disejblao) Ati smart i Hotkey pooler i kad probam u ATT iči na ono find max gpu nakon par minute crni ekran i moram restartat na dugme,u Ati toolu odma bude crni ekran. |
Koristiš driver level klokanje? Probaj low level...
|
|
Ah, otvori atitray.ini datoteku i zadnju vrijednost (opt_allow_llo) postavi na 1 tako da bi na kraju trebalo izgledati ovako: opt_allow_llo=1. Ponovo pokreni ATT...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:08. |