PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Skener problemček (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=7625)

IceFisherman 13.01.2004. 23:03

Skener problemček

Ovak , imam umaxov Astra slim 1200Se i uz njega Ulead Photo Express 3.0 SE , i sad nakon reinstaliacije windowsa i instalacije drivera za skener i tog programa
1. neče mi skenirati normalno slike ( skenira celu unutrašnjost skenera , mislim velika crna podloga i mala slika umesto da nakon skeniranja mi samio hiti sliku , nadam se da znate na kaj mislim :rolleyes: )
2. nema mi one ikonice od njega dolje u system trayu
3.kad stisnem na gum scan na samom skeneru neče delati
nego moram kroz program skenirati
4.nakon kaj sam instaliral windowse i onda drivere od skenrea opet sam moral reinstalirati windowse jer iz meni još sad nepoznatog razloga boot.ini nije bil dobar , pokvaril se je i windowzi se više nisu podizali
prije nego sam reinstaliral windowse skener je perfektno delal i nije stvaral probleme , a sad nakon reinstalacije ko da mu je doša crna minuta ( bolje rečeno crni tjedan jer tak dugo to več traje )
Kak da to sredim , a da netrebam nekaj kupovati , i da netrebam reinstalirati drivere od skenera jer me je stah to delati kaj nem pak moral reinstalirati prozorčeke ?

Costa 14.01.2004. 08:10

Zasto te je strah reinstalirati drivere od skenera :confused: :D

Rivi 14.01.2004. 08:52

A zašto te je išta strah? Kopaj, prčkaj, radi šta ti padne napamet. Ionako ćeš poslo sam snosit posljedice.

choby 14.01.2004. 09:35

u ime strahova, daj se potrudi, poštelaj si instalaciju windoza kak treba, dakle driveri, pobij si sve services kaj ti ne trebaju, potweakaj sve živo i mrtvo, deinstaliraj messangera i ostala sranja i GHOST-aj to. ak ti se nekaj sjebe, u pet minuta imaš čistu instalaciju. i nema više strahova

IceFisherman 14.01.2004. 11:34

Ma nije mene to strah , to sam ja tak rekel , jer mi je več dosta sakio malo reinstalirati winodwze:rolleyes:

Costa 14.01.2004. 11:41

Kako ti choby kaze, s Ghostom napravi image i ak' nesto smrdas vratis bez po' muke :D

Rivi 14.01.2004. 11:42

Al, da je problem koma, koma je. Da je samo crna pozadina, bez ičeg na ekranu, mogla bi bit i lampa od skenera, ovako...

tor 14.01.2004. 19:00

Mislim očigledno je da driveri kenjaju, smo ti njih dolje pa ponovo.

IceFisherman 14.01.2004. 20:09

Rješil sam problem , pozabil sam instalirati service pack 1 nakon reinstaliranja windowza , sad radi. Makar mi nije jasno zakaj mu je trebal service pack da prodela? Ah ti windowzi xp nemrem bez njih a nemrem ni s njima :rolleyes:

tor 14.01.2004. 20:26

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
Rješil sam problem , pozabil sam instalirati service pack 1 nakon reinstaliranja windowza , sad radi. Makar mi nije jasno zakaj mu je trebal service pack da prodela? Ah ti windowzi xp nemrem bez njih a nemrem ni s njima :rolleyes:
Zbog USB drivera...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:07.