![]() |
VGA XFX PCI-E GF 7950GT 256MB
evo danas sam je bas kupio,stavio je unutra instaliro drivere i pokreno Call of Duty 2 na internetu i idem pogledati temperaturu, a temp. mi je na 91-92 a nije clockana jel to dobro ili......please help!
Napajanje mi je Coolermaster Extream 430w |
evo sad je sve ok, malo sam se preplasio ipak je to velika temp.
sad mi je oko 65-68 |
Pa kak to sad odjednom?? Pa jel ti tih 65-68 u Idleu ili Loadu??
Ako je u Idleu,onda je previse... A ako nemas para(ili ne bih htio dat) za npr Zalmana VF-900...Koji bi dobro ohladio tu karticu...onda probaj skinut hladnjak,promijenit pastu,ocistit prasinu ako je ima,neki vent stavit neka puse po njoj dodatno...ne znam,imas puno kombinacija ;) |
Jel to ona s pasivnim hlađenjem? Vidio sam tu temp u jednom reviewu pa valjda nije ništa neobično, al ja bih ipak stavio vent gore osim ne patiš na tišinu.
|
omg kupuj zalmana ili nosi kartu na rekalmaciju xfx je dobar proizvodac to se nesmije desavat
|
vratio sam decku graficku temp. je bila dok sam igro igre preko 91-94
nakon nekih 30min komp mi se je ugasio, culo se kao da je crklo napajanje, ja ga palim ali uopce nije imao kontakta,danas sam vratio graficku i uzeo Leadtek 7900Gs i novo kuciste od Thermaltake VC3000BWS tower Armor Jr., bez PS, alu-maska, crno, USB, Fire wire, 2×12cm fan, prozor 7950Gt i nije mi bas nes bolja od 7900Gs ali jbg. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:47. |