![]() |
ADSL na starijoj konfi
Kako bi funkcioniralo kad bi t-comov adsl stavil na stariju konfu?
Comaq; Intel P3 931 mhz, 512 ram, xp, ... |
Savrseno, ko i na bilo kojem novijem. Ja sam ADSL bez beda koristio i na AMD 300/128MB/98SE :)
|
funkcionirat ce, ali bi mogao imati problema s browserom, ako ce se proc muciti...sve je do softwarea...
|
Citiraj:
|
Musterija, s oprostenjem, sere. Pa gore receni AMD na 300mhz s ADSLom brze otvara stranice od P4 3.06+1Gb rama na dial-upu!
Taj P3 je itekako dovoljan za net i nece nista utjecati brzina kompa. |
Na Celeru 633, 256MB & GF2MX + WinXP ,surf, download, mjuza i ostalo radi bez problema.
Naravno Windowsi su bili na classic temi i bez 50 gluposti prilikom startup-a. Dobro, nisam ni imao 50 tabova otvorenih ali torrent, mail i ostalo je na toj konfi radilo je 24h na dan bez problema. |
Ok..hvala...:kafa:
|
Citiraj:
Znam hrpu ljudi koji to sve obavljaju bez problema na Duronu 1000 sa 512Mb rama (nekad i manje). |
Citiraj:
|
Pogledaj u "moj komp" kod mene. Ta mašina mi radi 24/7 i gotovo uvijek mi je po 5-6 tabova u mozilli, MSN, AVG, OE i svašta nešto aktivno. I sve ide bez bilo kakvih problema. Kad treba nešto jače, u sobi je desktop, a za ovakve stvari ova zvjerčica u u krilu dušu dala :D
|
Meni je sve usporeno, otvaranje novih tabova, c/p, novi browseri, temu u Ffoxu imam neku imac, nemam više od 15 addona, foobar u trayu, a torrenti nikad nisu upaljeni kad neš radim jer je onda tek katastrofično sporo za pop....t...
I mislim da si uzmem 2mbit, da ne bih dobila na brzini samog surfanja (izuzev skidanja fileova, naravno)... dobro je dok dela. |
Citiraj:
pif, koliko je ljudi kupovalo nove mašine (onda) jer su mislili da će im net letit... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:56. |