PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   pitam vas...pitam... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=7603)

tin. 12.01.2004. 15:10

pitam vas...pitam...

...dobro a da ja vas pitam...a koju mjuzu (muziku,glasbu,vokalno-instrumentalni sastav...) slušate ?!

PEREM SEPULTURU,PANTERU,BATHORY,DIMMU BORGIR,SLAYERE...SAMO BRZO,ŽESTOKO I SMRTONOSNO.....i doooobar minimal (gore iz danske,finske,engleske,ali ne i njemačke)...

Costa 12.01.2004. 15:19

Ovisi kak se osjecam :D

Gunsi, Iron, Cranberries, RATM, Peppersi, Jamiroquai... ma sve kaj je u Foobaru :cool:

tin. 12.01.2004. 15:25

Citiraj:

Originally posted by Costa
Ovisi kak se osjecam :D

Gunsi, Iron, Cranberries, RATM, Peppersi, Jamiroquai... ma sve kaj je u Foobaru :cool:

joooj! peppersi su mi zakon...onak,...cool.sluša ih moja treba.moral sam joj sve cedeje kupiti

Costa 12.01.2004. 15:28

Citiraj:

Originally posted by tin.
joooj! peppersi su mi zakon...onak,...cool.sluša ih moja treba.moral sam joj sve cedeje kupiti
Oni i Jamiroquai mi sluze za smirivanje. Odlicni su.

tor 12.01.2004. 18:45

Definitivno mi zavisi od raspoloženja. Trenutno praši RAMMSTEIN, ali nađe se mjesta za sve gore navedeno. Iako po defaultu ROCK. Stari, Zeppelini, Black Sabath, Floydi... Kad sam u raspoloženju ide i nešto novije, nije bad:beer:

Jelc 12.01.2004. 18:54

Citiraj:

Originally posted by tor
Definitivno mi zavisi od raspoloženja. Trenutno praši RAMMSTEIN, ali nađe se mjesta za sve gore navedeno. Iako po defaultu ROCK. Stari, Zeppelini, Black Sabath, Floydi... Kad sam u raspoloženju ide i nešto novije, nije bad:beer:
Meni neki dan puknulo u glavu da nisam sto godina slušal AC/DC...onak kad mi dođe da mogu poslušat...
I sjetila se žena i kupila:D
Baš ih guštam...

Jedino mi je žao kaj sam propustil onaj koncert Floyda:( . mislio bedak da bu ih još bilo...

Evo, idem u to ime odnah pustit onaj dupli album:D
:beer:

tor 12.01.2004. 18:57

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Meni neki dan puknulo u glavu da nisam sto godina slušal AC/DC...onak kad mi dođe da mogu poslušat...
I sjetila se žena i kupila:D
Baš ih guštam...

Jedino mi je žao kaj sam propustil onaj koncert Floyda:( . mislio bedak da bu ih još bilo...

Evo, idem u to ime odnah pustit onaj dupli album:D
:beer:

E AC/DC, nisam ga slušao sto godina, dobro me podsjeti.:beer:

tin. 12.01.2004. 19:02

Citiraj:

Originally posted by tor
zakon...ja sad malo perem Billy Idola i sjećam se svojih najboljih godina provedenih u srednjoj...a sad prelazim na Električni Orgazam..."...JER JA SAM TEŽAK KAO KOOOONJ ! I IMAM 400 TONA...I TREBAM 4 AVIONAAAAAAAAAAAA...I ZATO OSEDLAJ ME BEJBEEEE,OSEDLAJ ME ODMAAAAA...!!!!

Jelc 12.01.2004. 19:05

Citiraj:

Originally posted by tor
Je...i ja sam se slučajno sjetil:D
Ali mi danas baš pašu:)

tor 12.01.2004. 19:29

A gle, i EKV je tu. Krugič, krugič:beer:

rendula 12.01.2004. 20:07

Let 3, Hladno Pivo, Psihomodo Pop, Sex Pistols, Peppersi, Nirvana.

tin. 12.01.2004. 20:19

Citiraj:

Originally posted by rendula
Let 3, Hladno Pivo, Psihomodo Pop, Sex Pistols, Peppersi, Nirvana.
o-ho !! ... i Rendula voli ružiti !!!

Virus7 12.01.2004. 20:50

Metallica(stara),Children of Bodom,Moonspell,Nightwish,Danzig,The Doors,Deep Purple,Steppenwolf,Marduk,Cradle Of Filth,Bob Marley, a od domaceg Azra:beer: :beer: :gringo: :gringo:

Renesis 12.01.2004. 20:56

Metallica, posebno S&M, Rammstein, SOAD...

IceFisherman 12.01.2004. 22:56

DRELE RULEZ DRELE RULEZ , I love Drele and Dreletronic :D :D :p :p
Inače mi je komp pun raznih mp3 raznih vrsta , kad ja čujem nekakvu pjesmu koja mi se dopadne ja ju ljepo skinem i metnem na hard i sluša i slušam i slušam .....
Ali drele mi je najbolji :p

LorD ClockaN 12.01.2004. 23:53

Divlje Jagode (stare), Atomsko, Šajeta (ipak sam sa Lošinja :D), Bon Jovi, Sting, Bryan Adams, The Offspring, Gibonni

horza 13.01.2004. 00:06

pearl jam, gunsi, nirvana, azra, zepplin, jimmi, metallica, maiden, sad sam počeo anthrax i dope, ekv, partibrejkers... ima tu svega.

marley i Jamiroquai za chillout

jeste čuli da je axel okupio novu ekipu i da uskoro počinju prašit po svijetu? brijem da će bit drugačije nego nekada, ali svejedno odlično.

BTW.. kad ćemo na pivu? meni se svidjela desetka al ja bi počeo jednu recimo subotu oko 4 popodne ili petak oko 6 pa do zore.

LorD ClockaN 13.01.2004. 10:12

Danas :D

Elven 13.01.2004. 11:01

Citiraj:

Originally posted by Virus7
Nightwish
Taj najtviš sam nedavno čuo i zakon su mi.
danas ne slušam ništa konkretno, možda jedino disco, beasite boyse, shelter, clawfinger, suicidal tendencies...

Nekad prije skoro sve što ste naveli, ali stvarno sam puno bendova slušo u životu (rano sam počeo :D), ali sam na njih već dugo zaboravio.

tin. 13.01.2004. 12:22

[QUOTE]Originally posted by LorD ClockaN
[B]Divlje Jagode..

...ipak smo neki odrasli na starom dobrom YU rocku...a tek ŠARLO AKROBATA !!!! Ona stvar" Nitko,nitko...kao jaaa!!!!!" i Zana.....i staro Dugme...Čorba...

tin. 13.01.2004. 12:23

...a za chill out arapski etno...KHALED !

Master Neo 13.01.2004. 17:11

Bon Jovi, Bryan Adams, Aerosmith, Gibboni i obozavam Crvenu Jabuku a nekad i olivera poslusam! LorD ClockaN, ti si sa losinja, malog i velog?

LorD ClockaN 13.01.2004. 19:09

Citiraj:

Originally posted by Master Neo
Bon Jovi, Bryan Adams, Aerosmith, Gibboni i obozavam Crvenu Jabuku a nekad i olivera poslusam! LorD ClockaN, ti si sa losinja, malog i velog?
Zaboravio sam navest C Jabuku. Pa ja i ti slušamo isto...

Iz Velog. Jel se znamo možda?

Master Neo 13.01.2004. 19:27

ja imam tetku u malome losinju, pa tamo skoro svako ljeto boravim! Malo zgodno mjesto. Al ona mala trgovin u malom losinju(sigurno znas) sa pc opremom, bas je stvarno preskupa.Jednaput, dvaput bio tamo kupovao! :burn:

LorD ClockaN 13.01.2004. 19:41

Citiraj:

Originally posted by Master Neo
ja imam tetku u malome losinju, pa tamo skoro svako ljeto boravim! Malo zgodno mjesto. Al ona mala trgovin u malom losinju(sigurno znas) sa pc opremom, bas je stvarno preskupa.Jednaput, dvaput bio tamo kupovao! :burn:
LOL LOL, kod Gigija.

Znam je. Jedina je. Tamo nitko ne ide, jedino ako BAŠ moraš.

:beer: Ja sam ti tako i onako stalno u Malom kod štandova sa bjelim motorom :D

Renesis 13.01.2004. 20:28

Jel ima ko iz Rijeke?

Fox 21.09.2005. 12:04

Citiraj:

Originally posted by Horza
pearl jam, gunsi, nirvana, azra, zepplin, jimmi, metallica, maiden, sad sam počeo anthrax i dope, ekv, partibrejkers... ima tu svega.

marley i Jamiroquai za chillout

jeste čuli da je axel okupio novu ekipu i da uskoro počinju prašit po svijetu? brijem da će bit drugačije nego nekada, ali svejedno odlično.

BTW.. kad ćemo na pivu? meni se svidjela desetka al ja bi počeo jednu recimo subotu oko 4 popodne ili petak oko 6 pa do zore.

Šta imaš od dope-a?I ja ih slušam al imam samo jedan album od njih(Life) nikako da nađem još koji album:(

Pantera-N 21.09.2005. 12:21

Ja sam počeo sa najboljim bandom svih vremena: Rolling Stones!!
U srednjoj je bio samo metal u svim podvrstama: Children of Bodom, Cradle of Filth,Megadeth, Iron Maiden, PANTERA :) (zauvjek u mojem srcu),Halloween,Judas Priest....i tako dalje

Ali zadnjih godinu dana me pere r'n'b, rap i hip-hop, ali ne ona komercijalna sranja...

McG 21.09.2005. 12:34

System
Refused
Disturbed
Korn
R.H.C.P.
Fathless
Linkin Park
Static-X
Ill Nino
Lost Prophets

atha 21.09.2005. 14:43

malo cu podijeliti po nekim grupama...

interpol
the coral
franz ferdinand
the arcade fire
maximo parx
the jet
bloc party
kaiser chiefs
the departure
hot hot heat

coldplay
maroon5

mad professor (bez dobrog duba zivot ne bi bio zivot :smoke: :D )

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:46.