![]() |
DFI ili Gigabyite
Pozdrav društvo ovako namjeravam uzet 4200+ proc,e sada mene zanima koju ploču da uzmem.Gigabyte M59SLI ili neku DFI,bitno mi je da se dobro OC-a itd...Hvala i pozdrav:chears:
|
Ak imaš neku Gigabyteovu grafičku, onda nemoj uzimat njihovu ploču...Ja iam nekih sitnih poteškoća zbog toga...
|
Nemam nikakvu gigabitynu grafičku,imam GeCube,jeli to znači da uzmem nju.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Sigurno je do ploče, jer na drugim pločama nea toga! |
Moda i je ali ne vidim kakve veze ima s tim to što su i grafa i matična od Gigabytea, nije li ti palo na pamet da bi možda isti problem bio i da je bilo ko drugi napravio tu grafu... :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni se čini baš suprotno... :D
Ok ako oćeš da ti odgovorim točno (malo sam te zafrkavao) nema teorije da to ima veze s time što su od Gigabytea, ok može biti neki driver issue oko nvidijinih drivera, ko zna što (trebalo bi naći neznam napamet) ali sigurno činjenica da su od gigabytea nema nikakve veze, ako je uzrok u driverima trzala bi ti i gainward i pov i bilo koja druga... A ATI je ATI on je nešto drugo, s obzirom da je s njim bilo sve ok preporučio bi ti da probaš neke drivere druge stavit ili malo više se pozabavit s time, sigurno nije problem u tome što je Gigabyte... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:51. |