PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   DFI ili Gigabyite (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=75851)

7600GT 31.07.2007. 17:36

DFI ili Gigabyite

Pozdrav društvo ovako namjeravam uzet 4200+ proc,e sada mene zanima koju ploču da uzmem.Gigabyte M59SLI ili neku DFI,bitno mi je da se dobro OC-a itd...Hvala i pozdrav:chears:

JVC MX-GT88 31.07.2007. 21:04

Ak imaš neku Gigabyteovu grafičku, onda nemoj uzimat njihovu ploču...Ja iam nekih sitnih poteškoća zbog toga...

7600GT 31.07.2007. 21:11

Nemam nikakvu gigabitynu grafičku,imam GeCube,jeli to znači da uzmem nju.

yedwy 31.07.2007. 21:22

Citiraj:

Autor JVC MX-GT88 (Post 779456)
Ak imaš neku Gigabyteovu grafičku, onda nemoj uzimat njihovu ploču...Ja iam nekih sitnih poteškoća zbog toga...

Kojih poteškoća? Kaj ti se pasivnjaci od GPUa i čipseta sudaraju... :D

JVC MX-GT88 31.07.2007. 21:32

Citiraj:

Autor yedwy (Post 779467)
Kojih poteškoća? Kaj ti se pasivnjaci od GPUa i čipseta sudaraju... :D

Ne, ja sam primjetio da mi kursor miša zna trzat nekad...Onak, iz čistog mira. Sad, možda je to samo meni bilo.Al, imo sam od Gigabyte-a 6600GT i sad 7600GS i na obadve se to događa.Nekad zna živcirat malo,al možda on to ni primjetit neće.

EDIT: Sigurno je do ploče, jer na drugim pločama nea toga!

yedwy 31.07.2007. 21:58

Moda i je ali ne vidim kakve veze ima s tim to što su i grafa i matična od Gigabytea, nije li ti palo na pamet da bi možda isti problem bio i da je bilo ko drugi napravio tu grafu... :)

JVC MX-GT88 31.07.2007. 22:09

Citiraj:

Autor yedwy (Post 779488)
Moda i je ali ne vidim kakve veze ima s tim to što su i grafa i matična od Gigabytea, nije li ti palo na pamet da bi možda isti problem bio i da je bilo ko drugi napravio tu grafu... :)

Je, palo mi je na pamet...Al bila bi jaaako velika slučajnost da baš te dve od nekog proizvođača rade iste probleme...Imo sam od ATI-ja 9550 i X1650Pro, pa toga nie bilo, a od GF-a sam imo 2MX na dan-dva (ne znam koji proizvođač) i bilo je OK. Tak da sve ipak upućuje na ono kaj sam ranije reko:)

flajpan 31.07.2007. 22:41

Citiraj:

Autor JVC MX-GT88 (Post 779476)
Ne, ja sam primjetio da mi kursor miša zna trzat nekad...Onak, iz čistog mira. Sad, možda je to samo meni bilo.Al, imo sam od Gigabyte-a 6600GT i sad 7600GS i na obadve se to događa.Nekad zna živcirat malo,al možda on to ni primjetit neće.

EDIT: Sigurno je do ploče, jer na drugim pločama nea toga!

A da ocistis mis, kupis podlogu ako je nemas?! :fiju:

yedwy 31.07.2007. 23:18

Meni se čini baš suprotno... :D

Ok ako oćeš da ti odgovorim točno (malo sam te zafrkavao) nema teorije da to ima veze s time što su od Gigabytea, ok može biti neki driver issue oko nvidijinih drivera, ko zna što (trebalo bi naći neznam napamet) ali sigurno činjenica da su od gigabytea nema nikakve veze, ako je uzrok u driverima trzala bi ti i gainward i pov i bilo koja druga...

A ATI je ATI on je nešto drugo, s obzirom da je s njim bilo sve ok preporučio bi ti da probaš neke drivere druge stavit ili malo više se pozabavit s time, sigurno nije problem u tome što je Gigabyte...

JVC MX-GT88 01.08.2007. 02:28

Citiraj:

Autor yedwy (Post 779530)
Meni se čini baš suprotno... :D

Ok ako oćeš da ti odgovorim točno (malo sam te zafrkavao) nema teorije da to ima veze s time što su od Gigabytea, ok može biti neki driver issue oko nvidijinih drivera, ko zna što (trebalo bi naći neznam napamet) ali sigurno činjenica da su od gigabytea nema nikakve veze, ako je uzrok u driverima trzala bi ti i gainward i pov i bilo koja druga...

A ATI je ATI on je nešto drugo, s obzirom da je s njim bilo sve ok preporučio bi ti da probaš neke drivere druge stavit ili malo više se pozabavit s time, sigurno nije problem u tome što je Gigabyte...

Gle, probo sam sve kaj si ti reko sad tu...I vjeruj, ovo kaj si reko NE POMAŽE ništ...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:51.