![]() |
OC komponenti
PROC : AMD SEMPRON 2800+ 1,6ghz(8x200mhz FSB)
GRAF :GeCube RADEON 9600 PRO GameBuster 256mb (400mhzGPU/200mhzMEM) RAM : 1x TRANSCEND 256mb 400mhz 1x GOODRAM 256mb 400mhz PLOCA:GIGABYTE K8 TRITON - K8M800 SABIRNICA- AMD HAMMER (FSB - 215mhz) HT - 860mz ovak zanima me do kolko bi isal oc ovih komponenti sa stock hlađenjem |
To ti nitko ne moze reci jer je svaki procesor drugaciji i drugacije se clocka, a ovisi puno i ploci, temperaturama, memoriji napajanju i ostalih puno cimbenika. To ti je kao da pitas doktora "do kad bih ja mogao zivjeti"?
|
Citiraj:
Sorry na OT. fucec, ako mislis da ces s clocknutim compom igrati novije naslove - zaboravi. Malo mozes dobiti, prije svega dizanjem fsb-a, ali prati temp., jer vjerojatno imas stock cooler. To ti je jedino dobro da pocnes malo uciti o clockanju, ako unistis nije neka veca steta. |
pa u svakom slucaju noc nebi iso puno
probaj iz zaebancije da vidis do kud ide,neke vece stete nebi trebalo bit :D |
decki ok je :P hvala
clock s 1.6 na 1.7ghz (2800+ na 3000+) i temp se krecu od 30 - 35c i mislim da bi se s tim moglo ic dalje ... rib@ - nije istina .. nije zbog novijih naslova i igranja .. neg ono .. ak se vec da oc ... nek se nađe :) .. .. a any ideas za grafulju ? |
Za grafičku najjednostavnije ti je instalirati ATITool, diži pomalo frekvenciju i tesiraj odmah sa programom (Scan for Artifacts)
|
za grafu riva tuner :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:20. |