![]() |
Pomoć, Crucial Ballistix ili Corsair Dominator
Pozdrav svima
Uzeo sam Gigabyte-ovu ploču pod nazivom GA-P35-Dq6, zanima me što je bolje uzeti Crucial Ballistix 2x1GB 1066mhz ili Corsair Dominator 2x1GB 1066mhz i nemoj te uzimati cijenu u obzir nego preformance itd. Ovo je link Corsairovog lab-testa na meni željenoj memoriji za ovu moju ploču: http://www.corsair.com/testreports/r...60729&m_id=550 za crucial nisam našao. Unaprijed hvala |
Iako bi Corsairovi 1066 moduli trebali biti bolji od ostatka njegove ponude, ja bih ipak išao na Ballistixe koje i sam imam na P35 DS4 ploči, i mogu reći da odlično rade. Jedini je problem što ih trenutno nema na lageru, pa ćeš ih morati čekati.
Evo baš gledam na netu review na Nordic Hardwareu i čini se da im ni 2.9v ne pomaže za postizanje 1000mhz @ CL3, što ja postižem sa 2.85v. Na CL4 su podjednaki, dok na CL5 Ballistixi više potežu. |
Ballistixi definitivno!
|
Onda Ballistix
Ništa onda ballistix. Da ballistix-a na 1066 više nema, baš sam zvao links oni su rekli da će možda doći tamo za 3 tjedna, pa sam pomislio ako su ovi bolji da ih odmah kupim prije nego što ih ne nestane kao ballistix-a.
|
Rezerviraj ih prije nego što dođu, tako da si osiguraš da ćeš iz dobiti u sljedećoj pošiljci :)
|
uzmi Ballistix ćak i ako dođu oni modeli Ballistix 667 uzmi njih jer su odlični klokeri
|
Citiraj:
|
Pa Ballistix-i i jesu sa D9GMH čipovima, a i GKX je odličan kloker
|
Ja sam si rezerviral 2x 1GB DDR2 667 mhz.
|
O ne...
Poštovani, traženu memoriju uopće više nemamo u ponudi što znači da ju više nismo u mogućnosti nabaviti. Što se samih rezervacija tiče, nismo u mogućnosti držati rezervaciju na artiklu koji nemamo raspoloživ niti ga više možemo nabaviti. Za dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte. S postovanjem Dario Tartaglia, prodaja LINKS d.o.o. NEEEEE :stoopid: |
gigabyte-ove stranice
Ovo je njihova lista podržanih memorija za ga-p35-dq6,
a ja želim uzeti crucial ballistix pc2-8500 1066mhz, sad neznam, što vi kažete, znam da ste već predložili crucial ballistix pc2-8500, 1066Mhz, također ja to želim, ali s obzirom na njihovu preporuku memorije što kažete, što je bolje uzeti, nešto s njihove liste ili se držati ove memorije. http://www.gigabyte.com.tw/FileList/...ga-p35-dq6.pdf |
Citiraj:
ma i ja ih tražim i dobio sam mail od njih jučer da če dobiti kad ih crucail stavi u prodaju:rtfm: po tome ispada kao da ih ne proizvode. pa i mene interesira šta se može kupiti kod nas da radi isto na 1066 a da je klokerska mema kao crucial ili bar tu negdje? |
koliko sam čuo dobra je corsair pc2-8500 dominator ali nije dobra kao i crucial
cijena 2Gb je negdi 1500kn |
Dominator nikako nije dobar kako Ballisitx
ako želite nekaj kaj definitivno dela na 1066 uzmite Kingmax koji je deklariran na 1066MHz a ako želite klokat uzmite Crucial Value PC6400 |
Citiraj:
hvala |
nemam pojma koliko ide a latencije su 5-5-5-15 po def
za OC ne znam jer je relativno nov u ponudi probaj malo googlat možda kaj nađeš |
Citiraj:
Naime njih dosta ne radi a toj frekvenciji,tako da će izgleda da se povlače iz prodaje,bar ta "prva" serija,ako to uopće je prva serija,jer kod nas uglavnom roba dolazi sa vremenskim zaostatkom... :goood: Dali će to biti trajno ili možda ipak dođe Kingmax koji i šljaka i dobro šljaka i na nominalnih 1066,to neznam;ali ovo je info iz prve ruke da ovi očito nisu ok. :) |
Da,i ja sam malo kopkao po hr ducanima nema je nigdje...evo nasao sam je newegg-u za 160$,stvarno nije puno http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820148070
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:13. |