![]() |
Dvojba, zadržati Sagem my501c ili Sony Ericsson W200i
Dakle, kao što piše u naslovu, dvoumim se kojeg zadržati :D
Sonya sam dobio potpuno nenadano... Sagem je preklopni, ima bluetooth, čini mi se da ima nešto bolju kamericu, 37 MB integrirane memorije (proširivo sa MicroSD), svira MP3-ice i ima O.K. autonomiju. Sa Sonyem se družim tek par sati, ima cca. 150 MB (proširivo sa Memory Stick Duo) ako se ne varam, veći i bolji ekran, IC (nema bluetooth)...No nemam previše iskustva sa Sonyem niti još sa mogućnostima mobitela :D Pa ako može neka preporuka i iskustva (osobito sa Sonyem) bilo bi lijepo... |
Frend imao taj sagem i brzo mu otisao kontakt-mislim na preklop - i ima malo losiji ekran od sonya - moj prijedlog w200i.
|
Sageme organski ne podnosim. Ipak, nedostatak nekih osnovnih featurea kod ovog SE-a i razmjerno slaba kamera bi me jako odbili od njega. U svakom slučaju, pat pozicija i u osnovi je stvar osobnog ukusa. Ja bih odabrao SE zbog dobrog iskustva koje imam u druženju s njima te bolje podrške u povezivosti s ostalim uređajima tipa modemski rad, storage device funkcija (za koju ne treba instalirati SE PC Suite) i sl. Tu je Sagem vrlo loš iako mi se osobno po osjećaju u ruci čini puno kvalitetnije napravljen.
Oboje su mobiteli istog razreda i sumnjam da ćeš pogriješiti koji god da odabereš. |
Onda ću zadržati W200i, thx :chears:
|
vidim da si se već odlučio, ali i meni je bolji w200i
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:40. |