![]() |
Bolest mojeg signaturea
Evo kolko vidite napravil sam si novi sig , nisam imal doma kaj delati pa sam malo po tome prčkal.
Ali sad se je pojavil jen problem kojega i sami morete videti :rolleyes: , nekome se namnoži a meni je barem 20 cm od one crte gde bi on trebal biti. Pa koji mu je vrag? Vi sa sličnim sigovima javiteeeeeee seeee !!! **** Source deleted after fixing my signature , make your own sig :D ************ |
|
IT'S ALIVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!:p :p :p :p
THANX Costa :beer: sapsio si mnoge posjetitelje ovoga foruma od dugog loudanja threadova zbog mojega siga :beer: :clap: |
Daj molim te promijeni boju, dobit ću epileptički napad.
|
a koju da metnem da ti ne dobivaš epileptički napadaj :rolleyes:
|
Citiraj:
vec je dosadno gledat konfe u sigovima:rambo: |
A kaj bi ti da ja metnem nutra XXX sličice , ili možda filmeke :D
Ima vremena , fala bogu da mi sad to radi , a danas nemrem biti kreativan kad sutra počinje škola :rambo: Ali do uskršnjih praznika bum a valjda nekaj zmislil :beer: |
ali daj prije toga promjeni boje. znaš ti kaj znači nakon 18 sati pred kompjutorom doći na oku ugodan forum i onda vidjeti tvoj sig ?!?!?! bode !
.... i nemojte da si ja vratim onaj koji je kakti bio preširok jer nebu dobro. |
Evo promjenil sam boje , nadam se da ste sad zadovoljni :rolleyes: ?
Ili ima ko kakve specijalne želje kaj se tiče tih boja ? :rolleyes: |
E da , i sad barem znam s koim bojama mogu prek neta živcirati ljude ( da dobivaju epilepsiju , da ih bode u oči ) :D :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
To je samo moj prijedlog.:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Znam da piše u pravilima da nesme biti pre dug , neznam kak tebi zgleda ali meni uopče nije preširok |
Ajde molim te stavi tamniju boju, još uvijek bode u oči.:beer:
|
Evo , background je tamniji , ovo sad nebi smelo bosti u oči.:rolleyes:
|
Citiraj:
|
E, to te ja pitam.
Sada je savršeno i ne bode u oči! |
Citiraj:
|
Reci kak i ja ga bum drage volje smanjil :)
|
Citiraj:
Intel Pentum 4 512 kb L2 cache 1.8 @ 2.4 mogao si sam PIV 1.8@2.4 i mir a ne sve pisati :rambo: ali valjda je nekima zanimljvo imati sav popisi hardvera i periferije u sigu:rambo: |
Imam jedan prijedlog.Stvarno bi mogao smanjit tablicu.Bilo bi lijepše.Smanji font i stavi bold.
|
Pa još uvek stignem dodati sve te stvari koje si dodal , ali inače to služi tak da drugi vidiju koju konfiguraciju imaš ak se dogodi nekakav problem pa da lakše znaju reči zaaj se to događa i slično , a da nemam toga stalno bi moral pisati imam ovo imam ono :rolleyes:
|
Daj probaj smanjit font tih slova da vidim kak izgleda.Požuri.Baš me zanima.:p :beer:
|
Smanjl sam kolko god sam mogel ali baš i ne vidim nekakvu razliku
|
Sada je lijepše.:beer:
|
Makni ove proklete smajlije
|
Istina, bilo bi bolje bez smajlija.
|
Evo jesam
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:23. |