![]() |
Ribolov
Evo da se pohvalim da sam jučer bio sa aktualnim euro-afričkim prvakom u podvodnom ribolovu na dah. Prvenstvo je održano prošli vikend u Gibraltaru...
Prva slika treći zubatac taj dan od 8kg www.losinj.com/davor/ribe/veci_zubonja.jpg Cijeli ulov veće ribe, jer je bilo još 4-5 manjih www.losinj.com/davor/ribe/sve_vece_ribe.jpg I naravno prvak :) www.losinj.com/davor/ribe/prvak.jpg Zubatac od 3kg, zubatac od 4kg, zubatac od 8kg i gof od 24kg Još je bilo par malih fratra i jedan veći pic od preko pol kile. To sve u par sati lova... Htio sam postati u žderonje, ali ipak ne jer ribe nisu kuhane... ja sam naravno onaj najviši. A onaj debeli je brat od prvaka. |
Isuse :eek: koje ribetine:D
|
wow
|
Svaka čast - mora da je bio lijep doživljaj.:goood:
Jeste li ih poslije dobro pripremili?? |
Citiraj:
Bila bi sramota da nisu...;) |
Pa vidis da luxor zna on si je negdje tam omastio brk :)
|
...Treba ovakve "grdosine" znat pripremit.Ako se priprema u komadu treba dobro pazit da vani ne izgori a unutra bude prijesna,, ili da sva ne osuši...a ako je nasjeckaš na komade ...toje drugi par cipela:D
U svakom slučaju : njam,njam,,,onog Zubaca bih rado okusio:dobartek: |
uff koji zubaci, moj je najveci kojeg sam koknuo 2,3Kg na Visu, al ovo su malo žešče mrcine, svaka cast!!
|
vidite sta sve pliva ovdje u losinjskom akvatoriju :)
|
he, he...
Gofa smo uvalili u restoran. tak!!! odmah 1700kn Ostalo se šalje u druge restorane... Imam 2 ribarska broda, tako da ribu jedem svaki dan, pa mi nije žao da ih nismo pripremili. To je njima posao, a ja im neću ništa otimati. Dobio 450 kn što sam im bio barkarjol i ja zadovoljan. |
eeeeeeeeeh kolko ja dugo nisam bio na pecanju,a nažalost i ko klinac samo nešto sitno puta...stari mi poginuo u ratu pa me nije imo ko vodit...a njegov brat je čovjek od gotovo 50 godina koji još živi sa mamom...tako da se nije ni tu utjehe našo :D
kad sam išo s legom budala mi zamalo oko iskopala -.-' mi tražimo mjesto on kaže E VIDI OVO JE DOBRO,ja iza njega on zabaci i zakvači me ispod oka(točnije sam ogrebe,da me zakvačio potpuno,bilo bi problema) |
ribice i pol :)
nego kako si se ti spetljao s tim momkom? :o |
ma ima on puno poznatih prijatelja :D svaka čast tipu na ribicama :)
EDIT: važno je napomenut da Lord ima 2 metra i 100 kila, da se slučajno ne bi ribice činile ne tako velike :D |
Njegov brat je išao samonom u razred u srednju, a Danijel (prvak) je godinu stariji. Od uvijek smo u istom društvu i skoro najbolji prijatelji...
|
Citiraj:
A steta sto ste ih prodali :hitthewal: A jel ima jos ribolovaca na ovom forumu..... Lovim od 11-e,sad imam 14 ipo,samo me *ebe dozvola :fiju: :respekt: |
Tako je, Gospić...
|
catch&release ovdje takodjer
|
Citiraj:
ides do njih i uzmes dozvolu. godine nisu bitne. rjesen problem. ronis ili vatas bez straja za kaznu ja san cili zivot na moru |
ma koja dozvol ba...:D:D, ja lovim od svoje ne_znam_koje, puskom uglavnom ali nerijetko bacim i parangalic na komarce i arkaje, pandurija mi nikad problema nije pravila jer otprilike znam kada prolaze, imao sam jednu godinu dozvolu. oko 400kn je platio al nikad me policija nije zaustavila u ribolovu pa je vise ne uzimam:)
|
Ko klinac sam još išao na ribe, odem još i sad, al ne tak često kolko bi htio. Ali meni more i morske ribe sux, ja se držim rijeka i jezera... Nema do pastrve i dobrog šarana... pa fish... al opet, svatko ima svoje mišljenje
|
Citiraj:
jos nan reci da radis na crno, neplacas porez,rezije i komunaliju a usput koristis false win :) pa sta mu je dat 100kn za dozvolu i netreba pazit i bojat se kad ce proc kad nece proc. PS neka te samo jedan put uvatu s puskon da imas neku ribu zasticenu zakonon (ispod dopustene velicine) pa ce ti bit zal sta nisi svake godine uzima ne jednu nego dvi dozvole u slucaju da jednu izgubis) :fiju: puno ih se zahebalo...mašale |
Citiraj:
Ako je tako ko sto si ti reka :goood: Koje puske imate??? Ja imam Mares od 70cm,sljedece godine 100cm laštikača....:fiju: |
Citiraj:
aspic sub 75cm ovu pathosovu nisam ni koristio ovo ljeto, išao samo 4-5 puta sa najvećim ulovom cipla od 80dkg i podlanica od 2,2kg:fiju: |
Isto veliki ribolovac ovdje, ali rijeke i jezera.
Klokan čestitam na uspjehu. A vi veliki ribolovci ste naišli na neku dobru igru za pc na temu ribolova? |
Citiraj:
jel ima tko? |
kako bi ta igra trebala izgledati?
poput onih screensavera sa akvarijem? :D clockan, to je bilo ono prvenstvo koje je bilo u novinama? pisalo je da su organizatori namjerno ometali strane teamove, davali loše barke i tako... |
Citiraj:
btw vidim da se puske spominju, imam Omer karbonsku sa 2 lastrika, trebao sam 2 miseca ic u teretanu da bi je mogao navuc do zadnjeg stupnja:goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma imao sam jednu Pro bass fishing i neka godina onda, voziš se čamcom po jezeru i zabacuješ štap i imaš limitator na kojem puca stuna ako pre brzo motaš pa moraš otpustit a sa mišom kontroliraš štap i zabac.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:40. |