![]() |
9800
Čudno što nitko nije objavio temu o ovim zvjerima koje će biti mnogo jeftinije od 8800 serije!!
http://www.xbitlabs.com/discussion/3953.html |
Rachael Taylor i LAcy predstavili 9800GTS/GTX modele
Autogrami se dijelili do kasno u noć.:kafa: |
|
Baš mi je drago... :)
|
Neka , neka ....... To su po meni prve kartice koje će vrtit dx 10 "prave" igre...... :)
A sad dx 10.0 a,b,c....ž 10.1 .......10.152 :) koga briga :fiju: Dobro mene ali eto imam 6600 gt pa mi je bolje šutat:goood: Svaka čast na pronalaženju infoa :P |
dobre specifikacije moram priznat... Sto mislite kolke im budu cijene kod nas kad stignu? ja mislim da i nece bas biti jeftinije od 8800...
|
Citiraj:
|
krivo sam se izrazio.... Trebao sam napisati da im cijene neće baš biti manje od 8800 kartica KAD SU STIGLE. :)
|
1. jel PCIE 2.0 grafe mogu na PCIE 1.0 ploču?
2. jel PCIE 1.0 grafe mogu na PCIE 2.0 ploču? |
Fino, fino.
Za one koji pitaju za cijenu evo odgovora: price for the GeForce 9800 GTX will be 549-649 USD. price for the GeForce 9800 GTS will be 399-449 USD. @bugger Uporedi napone koje isporucuju jedan i drugi pa vidi (sjetimo se istih stvari kod AGP-a). |
Citiraj:
|
Citiraj:
2. Mogu. Trenutno još nijedan chipset ne podržava PCI-E 2.0. Prvi će biti nVidijin MCP72, drugi ATI-jev RD700, a treći Intelov X38. |
A je nVidia jadna, počeli su nazivat grafičke po starim radeonima..papci :D
|
Citiraj:
|
hihihi, prodam 9800 grafu za, hmm, recimo, 1500kn, sa pasivnim hlađenjem. samo nemojte nikome reć otkud vam :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
hm nvidia i 512 bitna sabirnica. Sve igre dosad će izbacit error :
Your gpu is too fast for this game :respekt: |
Citiraj:
LOL |
Super ti je prvi post, svaka čast na pravom si :banana: putu, sigurno si pročitao pravila.
|
svaki pocetak je tezak :fiju:
|
čeka se GTS njami :)
|
Gledam i ja to pomalo jer razmisljam o kupovini novog kompa.
Govorite jeftine cijene, nisam bas siguran. 450 $ je obicno kod nas 450E znaci da ce biti po ovim prognozama oko 3200kn GTS-ice. Da je to zbilja 400$ bi bilo odlicno... 2200kn tj. cijena trenutno 8800 gts. Nadam se nekim testovima u 10. mjesecu :) |
jao sada bi bilo sočno da im ATI lupi neku tužbu zbog sličnog naziva s njihovim serijama kartica :)
da mi netko kaže da ima 9800 odmah bi pomislio na ATI :) |
Bilo kako bilo interesantno ....
Grafa mi vapi za upgradeom, a 9800 serija se čini kao dobar izbor :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:13. |