![]() |
mis za ljevake
Uzimam novi PC pa cu konacno ovo smece od mx310 bacit, te sam gledao malo ponudu miseva za ljevake, i bas ne vidim nista osim Mx610 ?
zar je to doista sve sto ljevaci mogu kupiti, ako da koja podloga najbolje pase za njega, ako ne navedite koji jos mis se moze uzet uz podlogu jel.. fala :D |
Uzmi G3 to si i ja kontam uzet uskoro
|
Ja sam uzeo MX610 i full sam zadovoljan. Miš je odličan. Doduše ja većinu vremena koristim tablet, ali kada koristim miš on ne radi nikakve probleme, nikakav lag ili bilo što slično (a imam i wireless router kraj njega). Ne koristim nikakvu podlogu, samo stol presvučen glatkom pločom (slične onima u školi, samo bijele boje). Nikad nikakvih problema, slobodno ga mogu preporučiti.
Mene je najviše smetala njegova težina, no možete ga najnormalnije koristiti i sa samo jednom baterijom, što ga znatno olakšava. |
G3 je odlican mis, nije ergonomski oblikovan ali su tipke jako dobre
|
A kakav je ovaj Logitech RX1000?
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...=0&Sifra=50800 G3 je malo preskup... Za te pare se kupi MX518 koji ga rasturi. |
Imo sam RX1000 i MX610...Meni su oba bila ok, ja bi čak reko da mi je RX bio i bolji malo...MX je malo pretežak i ja sam bio dobio neki s***ani primjerak s scroll-om koji je šteko i desnim klikom koji je bio tvrd ko kamen...
|
Citiraj:
|
Imam mx610 lefthand, meni odličan miš
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
zemi si onda razora.
ja sam super turbofolk zaovoljan sa njime!!!! jer je simetričan a također imam problema sa ergonomski oblikovanim miševima za dešnjake! sa desnom rukom mogu tu i tamo klikati po desktopu, ali kad sa sniperom lovim nekoga to izgleda kao da daš čoravoj baki da igra pikado :banana: |
Podižem staru temu, no bolje nego da otvaram novu...
Lachesis mi je već postao totalno ofucan i laser se čudljivo ponaša u zadnje vrijeme pa gledam alternativu. Jedini uvjet koji tražim je da je miš simetričan tako da imam pod palcem tipke back/forward te podešavanje dpi na neki način, poželjno kod kotačića. Ima čak Deathadder za ljevake ali nema podešavanje osjetljivosti... http://steelseries.com/products/mice...laser#pictures Ovaj možda? |
Bluzer, jesi li pogledao mozda Lachesis Refresh? Minimalne izmjene izvana, novi senzor, malo izmjenjeni scroll. Sve si mislim da ce to biti nasljednik mog Lachesisa kad se potrosi (isto sam ljevak i jos nisam nasao nista udobijnije za ruku od Lachesisa)
|
razer deathadder za lijevake verzija :)
|
Citiraj:
Mislim ako ne želim Lachesisa "refresh" da mi jedino preostaje Xai. Ni Logitech ni Roccat nemaju ništa pametno... |
sry previdio sam
|
Miš za ljevake?
Dali znate za neki solidan miš za ljevaka, a da se prodaje u Hrvatskoj??
|
|
Pogledaj si Logitech G300 ili MX610 :)
|
Solidan miš šta znači tebi?
Trebaš miš za gaming, ili solidan miš koji će potrajati neko vrijeme a da je za ljevake? I buđet? Imaš g300, mx510 i mx610 za ljevake (jako ih je malo u RH).... Sad ako tebi buđet ide još više, ima izbora većega ofc.. |
Ako ti ne treba neki gejmerski Logitech LX3 ti je i za ljevake i za dešnjake.
|
Buđet mi je nekih 350 kn, gore dole 20-30 kn.
|
zanima me isto, dakle ne simetrični miš nego miš baš za ljevake.
do 500-600 kn ne bi bio problem ići, ali ja ne mogu naći ništa osim linka na ovom topicu.. EDIT: gaming miš, naravno. da li mx610 može proći za gaming? nekako mi izgleda ergonomičniji od razera |
Citiraj:
Nisam imao problema kod igranja. |
kontaktirao par stotina trgovina tj čak dvije jedine trgovine što imaju miš za ljevaka u ponudi i nisu dostupni.
http://www.pc1.hr/Default.aspx?t=art&u=268775 http://www.elipso.hr/informatika/misevi/LOG-MX610/ postoji mogućnost da me naknadno obavijeste, ali.. da li itko ima link gdje je neki od tih miševa dostupan? |
Jer nema neka tableta da vi ljevaci se naučite koristiti desnom rukom. :):):)
Ako nema to bi bio posao napraviti a ne miševe okretati naopako. |
lakše je okrenut miš neg natjerat nekog da nauci sam :) osobno jesam lijevak al brate mili miš mi je u desnoj oduvijek! :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:31. |