PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   windowz pitanje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=7558)

IceFisherman 10.01.2004. 21:03

windowz pitanje

Upravo sam reinstaliral windowze , sad su na jednoj posebnoj particiji rezerviranoj samo za njih. A sad me zanima kak da to tak i ostane ?
Znači kad ja napravim novi folder da njegov korjen ( da to tak nazovem ) ne počinje sa particije gde su windowzi nego sa jene druge particije.
A se to more napraviti ?

tin. 10.01.2004. 21:08

Re: windowz pitanje

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
Upravo sam reinstaliral windowze , sad su na jednoj posebnoj particiji rezerviranoj samo za njih. A sad me zanima kak da to tak i ostane ?
Znači kad ja napravim novi folder da njegov korjen ( da to tak nazovem ) ne počinje sa particije gde su windowzi nego sa jene druge particije.
A se to more napraviti ?

More...kad instaliraš neki program on te bu pital kam da staviš direktorij kam bu on metal to tvoje smeće i bedastoće...onda mu definiraj putanju na drugu particiju.Recimo,npr.Nero...Kad oćeš spremiti mjuzu u folder on te pita kam buš ju del...a ti ga odjebi i PRESELI njegov korijenski folder u drugu particiju,pa mu onda odredi putanju u tu novu lokaciju...I vrag bu ju zapamtil pa bu ti nutra stalno metal kaj god snimiš (ono...muzika,proste slike i to,ne?)

IceFisherman 10.01.2004. 21:14

Ma to znam , mene zanima kad ja kliknem na desktopu na naprimjer create new folder da ga on stvori recimo na h particiji a ne na c gde su windowzi.

tin. 10.01.2004. 21:42

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
Ma to znam , mene zanima kad ja kliknem na desktopu na naprimjer create new folder da ga on stvori recimo na h particiji a ne na c gde su windowzi.

eee...nemre!...to ti je isto ko da hoćeš autu u vožnji motor preseliti otraga,bar kolko ja znam...a kaj buš s tim?kaj ti nije jednostavnije napraviti folder i maknuti ga na,recimo,"h"?

perich 10.01.2004. 21:49

recimo najjednostavnije bi ti bilo da si modificiras My Documents... Fino desni klik na ikonu MY Docs na desktopu i promjeni mu path do te tvoje druge particije. Nakon toga sve nove dirove koje radis napravi nakon sto na desktopu otvoris my docs... Je**ga, nije bas ono kaj ti oces, ali je slicno... mada, mozda bi se i ovo tvoje moglo nekak izvest (prouci malo OVAJ link)...

:beer:

LordNitro 11.01.2004. 00:18

Svi nešto puno traže u zadnje vrijeme.Ja želim da moji windozi peru suđe!:cool:

IceFisherman 11.01.2004. 00:26

A ja bi i glasovno sučelje , kaj bu ko u Star treku , samo velim a on dela!

LordNitro 11.01.2004. 00:29

Ja sam imao jedan programček s kojim možeš namjestit da ti pokrene određeni aplikacije s glasovnom naredbom.To mi je bilo tako fora i namjestio sam si da mi za outlook express bude MAIL, a za internet explorer INTERNET.Igrao sam se kao malo dijete, cijeli dan sam vikao :MAIL, INTERNET,MAIL, INTERNET,MAIL, INTERNET,MAIL, INTERNET,MAIL, INTERNET,MAIL, INTERNET,:D

tin. 11.01.2004. 12:28

Citiraj:

Originally posted by LordNitro
Ja sam imao jedan programček s kojim možeš namjestit da ti pokrene određeni aplikacije s glasovnom naredbom.To mi je bilo tako fora i namjestio sam si da mi za outlook express bude MAIL, a za internet explorer INTERNET.Igrao sam se kao malo dijete, cijeli dan sam vikao :MAIL, INTERNET,MAIL, INTERNET,MAIL, INTERNET,MAIL, INTERNET,MAIL, INTERNET,MAIL, INTERNET,:D
joooj ! daj mi to !! u jednoj ruci držim miša a u drugoj šalicu kave...treću ruku drži ženska...tak bi mi baš nekaj trebalo.A di si to skinul ak smijem pitat ?

LordNitro 11.01.2004. 14:16

S jednog VIDI-jevog CD-a kojeg sam dao frendu.Malo ću potražit po netu, zaboravio sam i kako se zove.Ako nađem javim vam.

Veky 11.01.2004. 14:44

daj sredi signature

LordNitro 11.01.2004. 15:00

Joj sada sam se sjetio kada su svi na forumu radili tablice za signature, baš je bilo sjebanih..:D

>>>KUKY<<< 25.01.2004. 21:33

joj aj pliz nadji taj program:)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:32.