![]() |
windowz pitanje
Upravo sam reinstaliral windowze , sad su na jednoj posebnoj particiji rezerviranoj samo za njih. A sad me zanima kak da to tak i ostane ?
Znači kad ja napravim novi folder da njegov korjen ( da to tak nazovem ) ne počinje sa particije gde su windowzi nego sa jene druge particije. A se to more napraviti ? |
Re: windowz pitanje
Citiraj:
|
Ma to znam , mene zanima kad ja kliknem na desktopu na naprimjer create new folder da ga on stvori recimo na h particiji a ne na c gde su windowzi.
|
Citiraj:
eee...nemre!...to ti je isto ko da hoćeš autu u vožnji motor preseliti otraga,bar kolko ja znam...a kaj buš s tim?kaj ti nije jednostavnije napraviti folder i maknuti ga na,recimo,"h"? |
recimo najjednostavnije bi ti bilo da si modificiras My Documents... Fino desni klik na ikonu MY Docs na desktopu i promjeni mu path do te tvoje druge particije. Nakon toga sve nove dirove koje radis napravi nakon sto na desktopu otvoris my docs... Je**ga, nije bas ono kaj ti oces, ali je slicno... mada, mozda bi se i ovo tvoje moglo nekak izvest (prouci malo OVAJ link)...
:beer: |
Svi nešto puno traže u zadnje vrijeme.Ja želim da moji windozi peru suđe!:cool:
|
A ja bi i glasovno sučelje , kaj bu ko u Star treku , samo velim a on dela!
|
Ja sam imao jedan programček s kojim možeš namjestit da ti pokrene određeni aplikacije s glasovnom naredbom.To mi je bilo tako fora i namjestio sam si da mi za outlook express bude MAIL, a za internet explorer INTERNET.Igrao sam se kao malo dijete, cijeli dan sam vikao :MAIL, INTERNET,MAIL, INTERNET,MAIL, INTERNET,MAIL, INTERNET,MAIL, INTERNET,MAIL, INTERNET,:D
|
Citiraj:
|
S jednog VIDI-jevog CD-a kojeg sam dao frendu.Malo ću potražit po netu, zaboravio sam i kako se zove.Ako nađem javim vam.
|
daj sredi signature
|
Joj sada sam se sjetio kada su svi na forumu radili tablice za signature, baš je bilo sjebanih..:D
|
joj aj pliz nadji taj program:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:32. |