![]() |
Spajanje laptopa i televizije
Evo ovako želio bi spojiti laptop s televizijom tako da mi se na tv-u vidi što radim na laptopu odnosno da mi je tv ekran. Neznam ama baš ništ o tom spajanju pa zato pitam za savjet. Na laptopu imam samo onaj izlaz za uklučiti kabel od monitora i to je to. Pa zanima me jeli to uopče moguće i kako i što mi je potrebno za to. Hvala
|
Moraš imati TV-Out. Druga opcija je da imaš LCD TV, pa spojiš preko tag "kabela za monitor". E sad ako postoji neki adapter...
|
ENamm lcd nego obični monitor a što đe treba uštekati i treba li neki software ili što i jeli moguče ako nemam lcd to spojiti
|
I mene to zanima. Imam NX7300 koji ima samo vga za drugi monitor. Jel ima kakav adapter sa vga na scart jer bi ga htio spojiti na crt telku?
|
E vidio sam nešto na e-bayu neke adaptere za kupiti ali neznam što valja
E-bay - vga adapter |
Evoda ne otaram novu temu htjeo bi znati što bi se dogodilo kad bi povezao desktop računalo vga kabelom s laptopom. bi li mi onda laptop služio kao ekran desktopa ili što.
|
Ne bi :) U najboljem slucaju nebi nigdje imao slike :) Ako hoces koristiti laptopov ekran kao sekundarni ekran na desktopu, mozes ih umreziti i koristiti program MaxiVista koji iskoristava bilo koji monitor u mrezi kao sekundarni :chears:
|
Ok hvala ti na pomoći provati ću naći neki tutorial da vidim kako to sve umrežiti jer se ne konam baš u to ili ako mi ođe netko može ukratko objasniti što mi je potrebno za povezati ih
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:42. |