![]() |
Internet explorer problem.
Ljudi molim vas pomažtie...
Jučer mi se pojavio problem s internet explorerom.... 1) uopće više ne mogu postaviti matičnu stranicu osim te neke stranice koju on traži ..... ne prihvaća naredbu blank i svaki put mi vrati na tu stranicu.....stranica je http://smartsearch.ws e nju mi non stop otvara 2) koju go d starnicu da ukucam na nacin da upisem www.nekastarnica.bilosto svaki me put spoji na tu stranicu tj tražilucu http://smartsearch.ws 3) jedino kada upisem http://www.nekastarnica.bilosto tek onda mi ode na tu starncu koju želim..... inače antivirusni program ne prijavljuje da je ovo virus(da li je virus)??????? molim vas pomažite ne znam kako da se riejšim te proklete stranice a jako mi zajebava internet explorer..... isprika administratorima što sam ovo postao na dva mjesta jer nisam točno siguran gdje ovaj problem ide...... :fuming: :confused: :grrr: |
Skini si programčić AdAware i po potrebi ga updejtaj (jednako kao i antivirusne programe). Naći ćeš ga jednostavnom naredbom u googlu. Po mogućnosti napravi scan svaki dan i nema problema.
|
pokušavam
inače probao sam s antivirusnim programom (AVG) s up to date bazom virusa i ne riješi probem...
pokušavam s onim što si mi ti dao... |
Nabavi si mozzilu.Puno je bolja.
|
Frend mi ima isto sranje. S nijedanim antivirusom ga nije uspio nać, a sve ostale programe koji traže bugove i ostala govna jednostavno ubije. Za sada izgleda da nema rješenja.
|
Treba sknuti CWShredder s neta. On bi trebao pomoći, ako ne on onda HijackThis
|
|
Uklanjanje spywarea:
1. Ad-aware - Trazi, uklanja i stiti od spywarea 1. SpyBot S&D - Trazi, uklanja i stiti od spywarea 2. CWShredder - Uklanja "ukleti" Cool Web Search (direktni link za download) 3. SpywareBlaster - Stiti od zlih activex skripti 4. BHO - Stiti od BHO (Browser Helper Objects ili programa koji se iz nekog razloga pokrecu s vasim browserom) 5. HijackThis - Prikazuje sumnjive informacije te ih sredjuje ovisno o tome sto korisnik odabire - Ak' se ne kuzite u software, najbolje je postati log na PCEkspert ili na neko drugo mjesto gdje ce vam drugi reci sto odabrati (direktni link za download) |
Evo jos jedan program:
6. SpywareGuard - Zastita od spywarea u realnom vremenu (kao antivirusni prog.) |
Ništa ne pomaže od svega ovog kaj ste napisali.
I ja imam isti problem i nemrem ga maknut !!:fuming: |
jesi sigurno probao CW Shredder?
Ako koristiš adware jel koristiš aawcloak? jesi ga updateo? |
Opet taj search . Kaj nije bila ista tema prije 2-3 mjeseca . Mislim da nema softwera koji bi mogo uništit taj search. Možete reinstalirat Internet Explorer ili ga sami nač i izbrisat u registriju.
Odete u C:\windows\regedit (ovo je za win xp pro) U regeditu odete na HKEY_CLASSES_ROOT i u internet eksplorer aplication (i slično) i tu negdje bi mogo biti taj search . Ako nešto krivo izbrišete mogu vam se sjebat windowsi pa to NE PREPORUČUJEM! |
Citiraj:
|
Nema pomoći.
Reinstal i to je to. |
Citiraj:
|
mozes ti skidati koliko oces tih stvari isto ti je sa adresom www.idgvsearch.com samo nemoj kliknuti molim te,skinuo sam oko 120 mega tih addware,spyware i neznam cega najbolje rjesenje je FORMAT c: nista vise,ako ima oko 43 ljudi nije pomoglo,zasto bi onda ovi programi mogli
|
Ma daj, čistio sam masu compova od tih sranja još ni na jednom nisam morao raditi format C da ih se riješim.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sve očistim!:D
|
sve se da očistit. ubuduće pazi kamo kročiš... internet je septička jama s nekoliko lopoča na površini.
|
Vi sve čistite !
Cijelo vrijeme samo pričate skini ovo skini ono, ako znate kako se to čisti ili recite ili nemojte srat bez veze !:rambo: |
Citiraj:
Ponavljam svoj odgovor: Jesi skinuo HijackThis, napravio log i postao ga ovdje :confused: :D Jos uvijek ne vidim da si to napravio. Skini fuckin' Hijack This, napravi scan i copy pasteaj mi ono kaj ti izlista pa cu ti reci kaj da u njemu oznacis i zatim ce on to automatski srediti. Comprende. |
1 privitaka
Evo loga od Hijacka!
Nadam se da ćeš mi pomoći! Unaprjed hvala. |
Citiraj:
Neka sredi: Code:
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = res://mshp.dll/sp.html#37049 |
1 privitaka
Napravil sam i to, ali ništa od toga i dalje ista stvar.
Evo ponovo Hijack log nakon kaj sam isključio ono kaj si rekel.:fuming: |
Citiraj:
Code:
O2 - BHO: . - {587DBF2D-9145-4c9e-92C2-1F953DA73773} - C:\Documents and Settings\Vlado\Application Data\iekp\iekp32.dll |
Niš od toga, i dalje ista situacija.
Jesi siguran da se to može riješit sa Hijack-om ?:confused: |
Citiraj:
|
Skini si Pestpatrol, doduše trial, pa nek ti on nađe hijackera koji ti se ugnjezdio. Zatim ga updejtaj.
Kada ga nađe, lociraj kojeg vraga imaš u kompu i obriši ga (fajl. reg. ključ, cookie ili sl). Puna verzija ih i nađe i daje mogućnost brisanja. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:46. |