![]() |
Problemi sa Shut Downom na Visti
Bok svima!Imam vistu ultimate i mogu reci da mi sve savrseno funkcionira osim sto kad odem na shut down vista mi se ne ugasi do kraja tj.iskljuci desktop i sve uredno zatvori ali slika se smrzne i comp dalje radi.Kod restarta radi sve normalno ali kad odem na shot down comp se ne gasi a led dioda na hardu ne pokazuje nikakvu aktivnost.Prijatelj mi veli da bi problem mogla biti tipkovnica ili mis,sad zbilja ne razumijem ako netko nesto zna o tome svaka pomoc bi mi dobro dosla!-thx
|
Kod tetke je slicna situacija, kas se gasi komp treba cekat i do 10 min da se ugasi. Ekran se ugasi , a kanta radi oko 10min i tek se onda ugasi. Neznam u cem je problem, ima vistu home premium
|
Opće poznat bug na nekim konfama s shutdownom... Jesi poinstalirao drivere za sav hardware i patcheve za Vistu?
|
Samo da ne bude nismo znali; http://img480.imageshack.us/img480/3...led1js7.th.png
Gasite je s Shut Down, a ne na ikonicu koja izgleda kao shut down s daljnskih upravljača i tv uređaja? Pitam jer mi žena gasila tako pa se čudila istim simptomima kao i vi :D A ako je to sve OK, onda pogledajte pod power options, jel tamo sve OK. |
Ali kod mene ne izgleda tako... :p
Ja imam stari start izbornik... ;) |
Eh;)
|
Citiraj:
|
One sa M$ updatea?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:44. |