![]() |
SC: Double Agent HELP!
pozz forumaši...
odlučio ja da ponovo malo pletem po splinter cell double agentu i imam problem. normalno instaliram igru i kad je hoću pokrenuti dođe mi error SplinterCell4.exe i ono send i don't send to microsoft. dobio savjet da stavim dx9 od travnja 2007 i da to rješava problem ali ništa.... |
Ja sam ju htio igrat ali mi je isto izbacivalo grešku. Na kraju sam pročito da je to iz razloga jer 8800 kartice nisu oficijelno podržane :fiju:
|
ovako, za sve koji imaju 8800 kartice i želju za igranjem Double Agenta:
ovaj problema rješavaju 97.92 driveri. Ako ih skinete i SC ne radi, napravite shortcut i u target napisete: C:\vas direktorij\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\SplinterCell4.exe" -ll Ako vam se kad pokrenete igru brišu texture i geometrija i ne vidite Sama, u control panelu isključite ili stavite AA na Aplication Controlled. AA iskljucite i u igri... Enjoy the game:chears: |
ja sam skinuo nove drivere za GF8800 i sad sve radi....
ali nemogu preci ondaj dio kad trebam hakirat komp pa mi se pojavi kocke u koju moram upisivat brojeve? Moze li itko pomoci? |
jel bi trebao imat sve nastavke da bi mogao igrati splinter cell duble agent ili nemoram
|
ne moraš
|
glupo mi davat 60 kn za igru a neznam da li bi mi radila ali nasao sam ovaj Splinter Cell Chaos Theory jel je dobar
|
60 kn? gdje je taj popust da i ja kupim :D
|
Citiraj:
|
Pa tu se govori o piratluku!!!!! Jooooj!
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila PCE Vam je odlučio dodjeliti jednu bananu-besplatno:) :banana: |
Citiraj:
Malo ***enije.Uzmi papir i sa strane piši brojeve koje možeš odabrati.Svaki smiješ upotri***iti samo tri puta-nema ponavljanja.Samo ih pucaj tamo gdje ti da,na kraju bi ti se trebalo poklopiti.Puno sreće. |
Mislim stvarno, još mi objašnjava no dobro... Jel za chaos theory treba kartica sa podrškom za 3.0 shader model
edit: e da nisam ja stvarno mislio, vidite onaj smajlić, da ne bi ja za nešt ispo kriv |
treba...
|
Citiraj:
bravo,a kažu da je banana dobar antidepresiv:goood: |
Aha znaci radi toga me izbaci iz igre nakon animacije, radi 3.0 ne double-layer :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:39. |