![]() |
Air fight simulator
Preporuka gore navedenog tipa igre? S MiGovima po mogućnosti, ( necu one stare spitfajrove i meseršmite :D ) da je izašla najkasnije do 2004 ==> odnosno da ju mogu pokrenut na svojoj kanti kak spada i dsa mi pruži mnoogo sati porovedenih u njoj :)
Hint: Lock On == čuo za to, al ne znam kakva je. Dojmovi, prijedlozi... Necu nikakve Flght simulatore od MS-a:kafa: Fala :D |
Lock on definitivno. Ali nije za svakoga, jer zaboravi na arkadu ;-) imas i nastavak Flaming cliffs koji je do jaja :-)
|
Ide sad demo da malo sprobam :) Ak i se svidi lupam originala. :)
|
super mi je lomac bio, uf kad se sjetim razvaljivanja joysticka zbog zivcanoce...
borbe po mraku, ne vidis van... zakon je, bas za gust. :beer: probaj obavezno ! sad sam se i ja nabrijao... idem je opet instalirat :D |
Meni osobnoje banana kod lomac uzasno prekratka kampanja. mislim sa su-27 ima 4 misije ili tak nesto. koma ziva. Cak je prastari flanker imao dulju kampanju.
dok u unofficalnom addonu ima brijem preko 20 misija za su-27 :-) |
Nekaj me palica zeza :( Ona Speedlink Black Widow, u opcijama ima keyboard, 8 tipkovni pad i mish :( mena nigde đojstika :(
Kak ste vi riješili taj problem :D il sam ja skinul neki krivi demo... :D :fiju: :D |
Ma kakve kampanje...brzo instalirati HyperLobby i nađi online pilote.
Najveći gušt je letjeti sa ruskim v.pilotima u formaciji sa SU27 i na TS slušati lidera fomacije za upute. |
Da se ubacim, jel ima koja kvalitetna simulacija iz razdoblja WWI.
Trokrilci, dvokrilci, Zepelini... Doba viteštva. Još se sjetim Red Barona.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:06. |