![]() |
Download C++?
Od kud skinuti C++, pa ne mogu nigdje naći link..? dal su slični C++ i MS C++ Express..Nešto malo znam o programiranju, pa se počinjem lagano spremati za ispit, a nemam C++-a.
|
sto ti zapravo trazish?
Visual C++ 6.0 ? (ovo je ilegalno za download) (pretpostavljam da je ovo) ovdje ti je express http://msdn.microsoft.com/vstudio/ex...s/default.aspx |
dev c++, free je i ok, po meni ....
http://www.bloodshed.net/devcpp.html |
za fax i slicno definitivno devc++...
|
ako si student trebao bi pitati na faksu u službi ili čak izravno u m$ jer za neke stvari daju da se ima licenca za simboličnu lovu ili čak i besplatno, sad neznam dal VS ide u to, mislim full verzija ziher nejde ali mslim da ima malo poštucana verzija slično kao i office što je imao...
Inače C++ sam je isti, ali VS C++ je nešto drugo to je cjelo razvojno okružja ja sam svojevremeno isprobavao razna ali ništa nije bilo tako dobro ko VC++ čak niti Borlandov/Inpriseov Builder iako je većina RAD programera više voljela njega... |
Na FER-u recimo dobijes legalno besplatno sve Micosoftove proizvode (MSDNAA sistem) osim officea (xp, vista, VS 2005 itd.).
Ali ako si pocetnik ne treba ti nista jace od Express verzije IMO... |
Visual studio je dobra stvar ,dost fakseva ima msdnaa pa ga dobiješ legalno,no to ti je ogroman komad software-a koji može puno više od c++-a radit,da ne govorim o tome kako je instalacija i deinstalacija dosadno dugačka(stavljam ga osobno samo kad moram za faks),stoga ako ti nije ovekill na pameti skini si devc++
|
@Dule
Zanimljivo, mogao bi se zaklet da sam baš za office vidio negdje takvu licencu, ali vjerujem ti, uglavnom rekoh da pita, kako vidim ti znaš konkretnije pa mu reci di i kako da traži... |
borland - zakon!
|
Citiraj:
|
na FER-u i ostalim tehničkim fakultetima nema licence za Office, samo ono što je Dule naveo, potvrđujem (sa FER-a sam)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:16. |