![]() |
Brzzzzoooo dizanje Acrobat Readera
S ovim (na vrhu stranice) komadicem softvera mozete disejblat neke nikome-pametnom-potrebne pluginove za Acrobatovog readera te tako postici nevjerovatno brzo dizanje doticnoga :D
Meni treba 1-2 sekunde :beer: |
puno lijepih pozdrava, ovo je vrhunski proizvod :clap: :beer:
|
Znam :D Uklanja puno stresa i jednostavno uljepsava zivot :D
|
čovječe, koliko puta mi je taj acrobat radio sranja, pogotovo ak se ide printat direktno iz explorera file sa net-a. valjda bu ovo ubijanje raznih plugova riješilo i to
|
Vjerovatno bude, probaj :D
Ima i kratki opis kraj svakog plugina pa i to prouci da nema mozda nesto sto ti ipak treba. Po defaultu ostavlja samo search i browser plugin. |
već jesam :D
a ak vidim da mi nekaj fali, lako vratim (ali sumnjam) |
fala, sad se starta instantno
|
Re: Brzzzzoooo dizanje Acrobat Readera
Citiraj:
|
THX
|
thanx Costa...
radi super :D |
Re: Brzzzzoooo dizanje Acrobat Readera
Citiraj:
ISUSE !! Kosta tebe treba oženit !! Hvala!Hvala!Upravo sam ga skinul (fajl) |
thx. majstore :beer:
|
Vidim svidio vam se program :cool:
Malo sam ga detaljnije proucio i tako saznao kako radi. Izbrise sve pluginove koje ne izaberete :rolleyes:, zapravo makne ih u backup dir za slucaj da se predomislite. Nista komplicirano, ali ideja je za 5 :D :beer: |
Fala.Evo pife.:beer:
|
Zanimljivo ali nije li taj trik vec recimo ofucan, koliko mi je poznato jos sam prosle godine (summer edition) taj trik prodavao ekipi na laptopima, move kompletni plug_ins dir u neki drugi i kreiras novi prazni u taj prebacis, koliko se sjecam onaj jedan ewh***, search i print, koji su osnovni, smrc, smrc, scena nam je u k...u tu u HR, a ja mislio to vec svi znaju.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:beer: |
Citiraj:
Umjesto da izazivaš mogao bi biti koristan pa nam nešto fino dati, kad več tak puno znaš. Uostalom, nekako sumnjam da postoji neko na svijetu tko zna sve takve "trikove", pa tak sumnjam i u tebe. Mislim da bi ti i Costa, još par ljudi i ja mogli prodati nešto što ne znaš...:D C,c,c efo ti pive malo pa se čujemo:beer: |
To Costa :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:53. |