![]() |
pravljenje web stranica
kako se zove onaj program za pravljene stranica od adobea ne drimeweaver cs3 nego nakako drugo.hitno je!!
|
Adobe Pagemaker?
|
Contribute :D
|
rijesio sam sve moze lock.
|
riješio sve ? bravo ! i sad bi zaključavao ? Ovdje nema zaključavanja!!! aj sad brzo objasni kako si riješio sve :D
|
M islim da je pitao za InDesign...
|
InDesign nije za web stranice ak se nevaram nego za slaganje knjiga/casopisa/novina, istu namjenu ima i Adobe Pagemaker, dok je za izradu web stranica namjenjen Adobe ImageReady i Photoshop za dizan recimo, i btw Dreamweaver nema oznaku CS3 ;)
|
Varaš se...
ImageReady i Photoshop su za obradu slika s tim da je Photoshop naravno više orjentiran prema klaičnoj obradi za tisak a Image ready ima web opcije... InDesign je bio projekt za DTP i to elektronički i web jednako, nasljednik pagemakera koji se više ne radi ali i kao web publishing aplikacija, neznam kako je završilo ili dal ga uopće još rade jer ja koristim dreamweaver za web... Sistem ti je po paketima... Adobe - Illustrator (Vektori), Photoshop + ImageReady (Rasteri), InDesign (DTP i Web) Macromedia - Freehand (Vektori), Fireworks (rasteri) ,Dreamveawer (Web) Naravno još postoje Flash alati, shokwave, za razne animacije tipa gif bannera i sl koje imaju u paketima ili kao 3rd party i paketi iz Corela itd... Ali to je već off topic... 99% sam siguran da je Tekla mislio na InDesign... |
Hehe :D, ma kuzimo se, ja isto mislim da on misli na InDesign...
|
Citiraj:
|
Pa kako, jel Adobe kupio Dreamweaver ili sto ?? Eto ispricavam se sto sam napisao post pun bedastoca. :stoopid:
|
|
Awww, moj bed nisam to znao, Adobe FTW :D
|
Ima više od pola godine da ga je kupio...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:20. |