![]() |
(riješeno) Nemam zvuka na kompu
Eto, malo sam prčkao i sad sam ostao bez zvuka na kompu.
Radim instalaciju drivera, al mi kaže da ne može kreirati neke filove te da moram restartat komp. Napravim to i opet isto! Što da radim. Radi se o realtek-u! |
Eto, u device menageru sam napravio uninstal relteka, update svih video i audio codeca, al opet ništa. Zvuka ni za živu glavu i da mute nije uključen. :)
|
pa prvo objasno što si to "malo prčkao" ;)
|
Pa po postavkama. Naime, nemam zvuka na netu. Instalirao sam flash player i opet ništa. Pa sam skoknuo do device managera i sad nisam siguran dal sam deletao drivere od audia. Al kao što sam napisao napravio sam opet update codeca i opet ništa. Nego kako odinstalirat cocdece i općenito sve od zvuka?
Ono generalno! Napravio sam uninstal zvučne i niš se nije dogodilo kad sam opet instalirao. Opet nema zvuka. |
Eto napravljena je i reinstalacija i ništa. Rekoh, šogor je pametan i stariji pa valjda je sve dobro spojio. Idem pogledat i došlo mi je da ga skratim za glavu. Ostavio je spojeno na rear speakers!
Lood stavljam u central jack i voila sve radi! Jao! Kuku lele i braća grim. Pouka! Ne vjeruj šogoru! :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:35. |