![]() |
stize sp1 za vistu
nakon razocarenja ili mozda ne stize prva zakrpa za vistu.Napokon jeeeeeeee
.:goood::fala: |
http://forum.pcekspert.com/showthrea...523#post768523
enivej, ko zna jel taj SP sta valja, il' su ga samo izbacili tek tako da bude SP? |
cuo m$ da ljudi nece preci na vistu dok neizadje sp pa eto.. sad nemate izgovora :D
|
SP1 za Vistu neće do kraja godine, tek tamo negdje pred kraj...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
potpisujem :respekt: |
teško da će izaći dx10 jer od 2008 ukidaju podršku za xp ako ne izađe prije onda ni neće
|
Tesko da ce nakon samo 7 godina ukinuti podrsku za OS.
|
Neće izaći ništa od Dx10 za XP jer je to jedan od glavnih načina da se lude prisili da prijeđu na Vistu, a svi znamo da je M$ jaaako stalo da se to desi jer im partneri vrište...
Hint: DRM je odjednom postao priority one - ko zna zašto, a... :D |
SP1 za Vistu će izaći, vrlo brzo a DirectX10 za XP ne, jer budu ukinuli podršku za XP, kao što su napravili za 98-icu. Ljudi previše blate tu Vistu, pa nije to smeće. Imam kuma koji je upalio Solitare i odmah mu se zbrejkala a kod mene igra i Solitare i sve moguće igrice i već pun ku*** vremena BEZ greške tak da... Gle, za posao je 100 puta bolja nego XP zbog svih tih zaštita al kada se proširi taj DX10 biti će drugih priča...
Bilo je prije "Linux ovo, Linux ovo" a danas.... Linux i Mac is the BEST!!! Ali, i Vista zadovoljava neke standarde tako da.... Vista is OK! |
Citiraj:
|
...
...sve u vezi s Vistom se protivi zdravom razumu - prihvatiti Vistu je isto kao i prihvatiti život s klimatskim promjenama, neodrživim razvojem, divljim kapitalizmom i konzumentskim mentalitetom. Treba ostati na Xp-u, čovjek nikad neće preskočit 3 metra, bar ne večina..iako svi skaćemo
Ako napredak treba stalno hraniti miljardama dolara, iz naših đepova, i još na silu, ucjenu i prevaru.....nešto je trulo u konceptu ( nemojte ovo shvatit kao podršku Linuxu.....samo ostanite na XP-u....4 % trenutne Viste je i previše ) |
Ma kamo srece da se Mac OS prosiri vise po PC platformama, da podrzava puno veci skup hardvera i da ga se moze legalno kupiti za PC uz garanciju da ce mi hardver biti podrzan u jednakoj mjeri kao na XP-u - odmah bi ga isao kupiti!
|
Citiraj:
Prekjučer sam formatirao particiju s Vistom i metnuo friške XP SP2 :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Problem je u tome što je MacOS je upravo to što je (brz i stabilan) samo zato što je kod njega jako standardizirano ono na čemu se treba vrtiti i što se isporučuje sa mašinama - ukratko programeri znaju točno kako što trebaju napravit i amen, ako se izda novi hardware naprave novu rekompajliranu verziju koja izbaci podršku za neki stari hardware eventualno (ako im netreba više) i doda za novi, i zato nema loose ends koji imaju wondowsi koji se ipak moraju vriti na svemu i svačemu... MacOS je recimo kao neki namjenski sklopljeni linux iz paketa kao recimo Slackware samo je sklopljenu u tvornici... :) Da se mora vriti na raznoraznom kinsekom (polu)smeću ko zna kako bi radio, ali i bez toga da su u M$ samo 1/3 vremena kojeg su utrošili na osiguranje svog mogućeg multimedijskog sadržaja od usera (i nedao bog od kopiranja koje ionako na kraju niko neće spriječit) i to na račun performansi i experienca Vista bi bila optimiziranija nego Debian... :D |
Citiraj:
Inače SP1 će se pojaviti vjerojatno do kraja godine... Meni osobno kod Viste neke stvari idu na živce, ali recimo Computer management je bitno unaprijeđen. Nije sve u grafičkom poboljšanju. I da odgovorim gore na nečiji komentar: Vista je desktop OS, nije to serverski produkt... |
I da ja odgovorim tebi - jel ti misliš da se neće pojaviti ljudi koji će i na tome vrtiti male servere isto kao što to rade na Xpima? Ja nisam ni govorio o ogromnim serverima koje imaju ISPovi ili web hosting provideri i sl nego o malim soho stvarima - koje inače čine dobar komad tržišta ako nisi znao i isto su često 24/7 na netu i podložni provalama...
A da ne spominjemo da će M$ prije ili kasnije izdati server ediciju baziranu na Vista kodu - onda će bit i tvoj kriterij servera ispunjen pa ćemo vidjeti "naprednu sigurnost" na djelu... |
Uopće ne razumijem tvoj post (ako se i obraćaš meni). Windowx desktop OS (w2k, XP, Vista) je limitiran nekim mrežnim ograničenjima, i nikada neće zamijeniti serverski OS. Barem dok je ovakve politike MS-a.
Npr, 10 istovremenih mrežnih konekcija. Ajde umreži 15 windowsa XP i da svi pristupaju svima u isto vrijeme. Ili daj XP home na domenu. Ako nemaš para za server, tada bih ti preporučio da pogledaš SBS 2003. Nije skup, uz njega dolazi Exchange I SQL, ako još malo doplatiš onda i ISA, i vrlo dobro radi na manjem broju korisnika (by design max 75). |
beta testeri su navodno dobili sp1 na testiranje, spekulira se da ce sp1 kad bude gotov biti oko 40-ak mb i da ce se moci pruzeti s windows update-om...:kafa:
|
Citiraj:
|
Windowsi mogu trajat i radit normalno ak ih se imalo pazi, znaci iskljucit kod instalacije neke gluposti koje nisu potrebne i malo paznje s driverima i oni ce trajat dugo vremena. Ak prckam po njima 2 mjeseca im je max, al evo sad vec godinu dana rade skoro bez problema samo zato kaj ne izvodim gluposti
|
Citiraj:
|
da su windowsi bolji os od os x-a onda microsoft nebi kopirao apple :), radio sam na os x-u i na svim windowsima i najbolji mi je dojam ostavio os x, ne zbog izgleda nego zato sto je vise user friendly i jednostavno nema toliko za***ancije sa njim ko sa windowsima.
|
Prije ce na prašini mog zalmana izrasti maslina, nego ću ja instalirat Vistu....
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:20. |