![]() |
Shoutbox
Pozdrav ekipa.Što kažete na ovaj prijedlog da uvedete shoutbox na foruma onako malo radi živosti foruma,ovako se pari malo dosadan.Pozdrav i nadam se da ce te razmotriti moj prijedlog.:chears:
|
moze se lako fejkati i onda dolazi do problema jedino ako se poveze shoutbox sa usr i passom od foruma
al to poteze dosta posla sto je imho previse posla za tak nes... |
upravo kako Codiac kaže.
btw, ako imaš neki primjer uspješnog shoutboxa (site gdje taj feature ima neke pozitivne posljedice), please javi. naime, još nikada nisam vidio koristan shoutbox :( |
Ni ja. Spamara i spamara. Ako se hoce chatati postoje IM-ovi pa peri...
|
Uf, nimalo nisam za to...
|
Ode smisao foruma u 3PM ako se stavi shout, jedina prednost je brža komunikacija i 99% manje spamma, pa sad...
|
nema potrebe za tim na forumu,ovak je čist ok:)
msn i slično je za chat |
mrzim shoutbox
djetinjarija, iritantno, bode u oci, jos ak zasmeta pri scrollu... ^@&*#$^$^$#@%!!!! mozda bi mi bio oke da je na dnu stranice, al ono... da :D |
Citiraj:
|
Također mrzim shoutbox
|
Citiraj:
|
shoutbox sux,, jako opterecuje server i za vrjeme dok sam ga imal na svom forumu nije sluzil za nist pametno
|
mislim da smo ustanovili da ništa od shoutboxa :D
|
...shoutbox je najgluplje sto neki forum može imati...ne služi ničemu osim da klinci od 12 godina (i oni od 25 koji se ponašaju kao d aimaju 12 :D) spamaju gluparije...
nadam se da ovaj forum nece nikada imati shourbox :) |
go shoutbox go :lol2:
|
Sta je shoutbox? :D Pretpostavljam neki vrag za chat, ali... ma... mozda bolje da ne znam :)
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Shoutbox
I mislim da je ustanovljeno da nema potrebe za shoutbox-om :D Ako još nije....NE SHOUTBOX-U :D |
Citiraj:
Moram priznati da do sada nisam ni znao da se ta stvar zove shoutbox. Do sada sam to nazivao rječju koju se na ovome shatu ne može pravilno napisati, a na engleski jezik bi se mogla prevesti sa "dick". So...no dick for me, thank you! :) |
malo sam kasno vidio ovu temu, ali i po mom mišljenju ne treba shoutbox, forum je forum, a ne chat
:D |
Zaključ.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:12. |