![]() |
Icy Tower
Downloadajte igru i uživajte.Totalno je freeware i super je!Kad počnete igrat šaljite svoje rezultate.Igra ima oko 3 MB.Skačete s malim huliganom po katovima.Evo linka za download:
www.acid-play.com/download/Icy_Tower.php |
Posalji ti svoj rezultat
|
YEAh
|
.. lotus .. ja mislim da si krivu igricu sim del .. NFSU ti je drugde ..:D
|
Zašto si ti stavio moj attachment?
|
Nitro tko kaze da je to tvoj auto
|
koji su vam rezultati u icy toweru? ja se tek ucim, pa mi je rekord 139. level
|
352 level
|
157 iz drugog pokusaja
|
Ja zapeo na 229. (dvaput sam tamo poginuo). Totalno pizdim. Užasno me živciraju one drvene platforme, slabo se vide i treba mi više vremena da reagiram. A ako postavim njih za prve, ne mogu ni dvijesto proć, jer su one plave još gore. Blješte i upadaju u oči, užasno. Da su sve sive, kamene, bilo bi lakše, ovo je overkill, bar za mene. Jer kolko se sjećam, neka ekipa je na tome dolazila i do 7xx. nivoa.
|
Pa ta igra je već dosta stara ja sam je igrano najmanje pre godinu dana, a mislim da sam došao do 310 - 320 kata max ali mi je rezultat bio dosta velik. Eto sad je ponovo skidam jer mi se nagdje zametnuo stari setup
|
Dosao sam do 385 kata.
|
237
|
Pronašao sam neki svoj stari shoot postoji li još uvjek extreme
http://web.vip.hr/pkeko.vip/Image-0133.jpg |
1 privitaka
Eto mene na 332 ponovo i jedan Extreme
tu je raply Otpakirajte KeLLe.zip i File "KeLLe.itr" stavite na ikonu od Ice Tower |
368 level. Koji vam je rekord u ukupnom broju bodova? Meni oko 19 000.
|
rendula
Pa zašto ne daš replay? |
jedno pitanje
kako preskocim vise levela sa jednim skokom |
Moraš se jako zaletit, odbit od zida i pokušat ne pasti zatim opet skočit odbit od zida...
|
Ne moraš se odbijat od zida.(ili?)
Ja se samo jako zaletim i počnem skakat. |
Ak se odbijaš od zidova lakše napraviš combo skokove.
|
Meni nije lakše.Koliki ti je bio najveći kombo.Meni 78 katova.Poslat ću replay, neda mi se sada.
|
Meni 139 katova:)
|
Citiraj:
|
Evo ja radim od prije pol sata na novoj tipkovnici.Na staroj sjebao space.Poslat ću sliku da vidite kak je pukao space.
|
Ja igram Icy Tower na P133 i imam osjećaj da će svaki čas zaštekati:D
|
Skinuo sam s neta jedan replay u kojem lik radi 70000 odjednom.Ima combo od 250 katova.
|
ja sam uspio samo 10 katova
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:41. |