![]() |
privatne poruke
evo i ja imam jedan prijedlog za privatne poruke...ak bi se neke dalo napraviti da se pojavi pop-up prozor ili neke slično kad se dobi privatna poruka..znači da se ne mora refreshati non-stop...
|
U svakom slučaju ćeš morati refrešati, bio popup ili ne....
|
Da, izbjegavamo takve "samoinicijativne" prozorčiće. Gore ti svijetli crveno kad je dobiješ, ako je čekaš refreš i to je to.
|
Meni se desilo par puta da uopće nisam skužio to crveno..mislim, nije neka frka..al bilo bi ok da je neki popup..ono sekunda-dvije i da se ugasi..ili neki zvučni signal..
|
A bilo bi ok i da Aladin izađe iz monitora,kaže ti da imaš novu poruku i onda se vrati u katodnu.... :goood:
|
Ili onak ko u onom filmu Ludo putovanje u Europu zvucni signal: "You got mail mada'faka" :D
|
Citiraj:
Na koju foru to ne skužiš, najozbiljnije :stoopid: Bilo mi možda ok da se malo poveča spremnik za privatne poruke :respekt: |
Još? Ovo nije dosta?
|
Citiraj:
Ontopic : možda bi onda jednostvanije bilo da ako imaš novi pm, kad se logaš ili kad refresh-aš da ti se odma otvori inbox i to je to. (iako je crveni warning dovoljno primjetan) |
Citiraj:
|
zaokruzimo na 200 :)
|
nemojmo pretjerivati..ali recimo 100 bi bilo jako cool
te naravno na jednom forumu sam vidio opciju..možeš staviti kvačicu "ne spremaj ovaj pm u poslani pm" znaći pošalješ pm ali ti ga ne sprema u poslani ako nije nista vazno da si ne zatrpavas inbox :) |
Može i ovo kaj Hamm kaže ako je moguće....Horza vjerujemo u tebe :goood:
|
Ja se protivim, 70 mi je previše, stalno imam smeća i ne da mi se brisati... :D
|
ja crvena slova svaki put zapazim tako da je to se toga tice ok, al rezervar od 70 je stvarno malo, 150 bi bilo supar, ili barem, 100, evo kako meni stoji vec tjednima: http://uploadcentar.com/img/5669u-69pm!!.jpg, pa brisem jednu po jednu kada ocekujem novi pm, a neke i nemrem zbrisat...
|
Ne kužim, veliš da ti je premalo, a ne brišeš PM-ove ? A i kako misliš nemreš zbrisati ?
Onaj tko mora sačuvati puno PM-ova, imate export PM-ova u više oblika, pa eto - jedan način kako sačuvati, a opet imat prazan inbox. |
Citiraj:
Dobro nek Horza kaže kaj misli o povečanju, bilo bi super |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt0356150/ Tu sam vidio to. Kad mu je ona Njemica (Mieke :) ), šta je već bila slala mjelove (glavnom liku). Dođe mu mail onak i čuješ neki onak gengsta glas: "You got mail madafaka". :D. |
spam, spam :D
o boze glupog filma :) |
Vidim da su svi koji su pisali u threadu slažu da se poveča spremnik za privatne poruke. Bude šta od toga?? :respekt:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Čuvaš nekakva pisma u njima, uspomene, vodiš dnevnik p.m.-anja? |
Citiraj:
|
Dobro kaj sad napadate mene odmah, zaboravite sve i lockajte temu.
|
Jel se to meni čini, ili su nam spremnici povećani na komotnih 100 poruka? :goood:
|
Da... :chears:
Tako treba, sad ne moram gledat šta ću brisat...dok ne dođem do 99 poruka... :D |
Citiraj:
:respekt: |
Da, stavio još neki dan ali zaboravih obavijestit...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:22. |