PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Nero problem (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=7426)

XxX 02.01.2004. 13:52

Nero problem

Prilikom kopiranja i prženja cd u neru 6, oko 8% dobijem poruku :"No seek Complete"

Ne ovisi o cd-u, neke jednostavno hoće, a neke nema šansa da isprži. KOd frenda se ti cd-i bez problema iskopiraju.

Zna netko možda razlog.

LorD ClockaN 02.01.2004. 14:20

A da napišeš koju konfiguraciju koristiš, koji snimač i točna verzija Nera???

BrunoZG 02.01.2004. 15:59

Ili mozda tocno koji ti je Serijski broj "RETAIL VERZIJE" :-)) pa da ti neki savjetuju da pitas kod svog orodavaca za upgrade:cool:

XxX 02.01.2004. 21:19

Odgovor

Probo sam stavit i stariji Nero(5.5.8.1 Accestek) koji sam dobio kad sam kupio pržilicu(MSI CD-RW MS-8348) i opet mi prekine prženje na 8% i piše: "No seek compete".

tin. 02.01.2004. 23:16

Re: Odgovor

Citiraj:

Originally posted by XxX
Probo sam stavit i stariji Nero(5.5.8.1 Accestek) koji sam dobio kad sam kupio pržilicu(MSI CD-RW MS-8348) i opet mi prekine prženje na 8% i piše: "No seek compete".
Srećo...Nero 6 je pun bugova ko krizantema ušiju !
...a zašto Nero ?? pa nije to neki mrak program.je da je najrasprostranjeniji(to je činjenica) a da li si probao neki drugi?
kad probaš neki drugi program,vidjet češ da li je greška u samom Neru...ili u hardveru možda?
...probaj Veritas Record Now...iznimno je dobar...po meni bolji i od Nera(Nero sam probao i uopće ga ne koristim).

LorD ClockaN 03.01.2004. 10:56

Re: Odgovor

Citiraj:

Originally posted by XxX

Probaj stavit update biosa pržilice.

Meni je to znalo pomoć

tin. 03.01.2004. 11:04

Re: Re: Odgovor

Citiraj:

Originally posted by LorD ClockaN
Probaj stavit update biosa pržilice.

Meni je to znalo pomoć

Lorde,a kak se radi update biosa pržilice?htjel bi i ja to probati.jel se dobije kaj na performansama?

Mrvica 03.01.2004. 21:08

Re: Re: Re: Odgovor

Citiraj:

Originally posted by tin.
Lorde,a kak se radi update biosa pržilice?htjel bi i ja to probati.jel se dobije kaj na performansama?
koju przilicu imas ???

tin. 03.01.2004. 21:20

Re: Re: Re: Re: Odgovor

Citiraj:

Originally posted by Mrvica
koju przilicu imas ???

Sony DVD RW+- DRU 500 A

Mrvica 03.01.2004. 21:58

Re: Re: Re: Re: Re: Odgovor

Citiraj:

Sony DVD RW+- DRU 500 A
Ti dela dobro, si zadovoljan s njom?

tin. 03.01.2004. 22:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odgovor

Citiraj:

Ti dela dobro, si zadovoljan s njom?
imam ju odkad se pojavila na tržištu..nikad ni najmanjeg problema.radi ko švicarska čukica...al sam mislil da se još možda nekaj može poboljšati...nemam pojma kaj

Mrvica 03.01.2004. 22:14

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odgovor

Citiraj:

imam ju odkad se pojavila na tržištu..nikad ni najmanjeg problema.radi ko švicarska čukica...al sam mislil da se još možda nekaj može poboljšati...nemam pojma kaj
Pa zakaj mijenjat nekaj kaj dela dobro, cudno kaj to neznas:D :beer: !

tin. 03.01.2004. 22:18

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odgovor

Citiraj:

Pa zakaj mijenjat nekaj kaj dela dobro, cudno kaj to neznas:D :beer: !
uvijek postoji bolje...:D

Black Dragon 03.01.2004. 22:52

Neki recorderi jednostavno ne vole neke medije. Dok sam imao RICOH 7083A taj je snimao i na "mokre novine":D ali na TDK one 'd vju (pogotovo one zelene od 80 minuta, oni plavi od 74 su i prolazili 1 od 10:rolleyes: ). Mislim ubaciš mediju on kaže to je prazna medija ta i ta ali kad stisneš record, samo se otvore vrata i program za prženje kaže, a da sada i ubaciš nešto:confused: Mislim ako je problem sa određenom vrstom medije, samo je izbjegavaj i to je to ...

LorD ClockaN 03.01.2004. 23:52

Re: Re: Re: Odgovor

Citiraj:

Odeš ljepo na stranice od firme od tvoje pržilice, downloadaš najnoviji bios za nju i usput pogledaš history svih do sada biosa i šta oni popravljaju ili poboljšavaju. Nakon toga ga pomoću utilitya koji si skinuo flashas na pržilicu.

Na neke pržilice možeš stavit bios od brže i onda radi brže (ma ne). Pogledaj po netu da li ima takvih slučajeva za tvoju pržilicu

miato 04.01.2004. 00:36

Re: Re: Re: Re: Odgovor

Citiraj:

Originally posted by LorD ClockaN
Na neke pržilice možeš stavit bios od brže i onda radi brže (ma ne).
primjer moja :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:34.