![]() |
Sretna Nova godina
Sretna svima nova godina, koja meni baš nije sretna.Ležim u krevetu sa temperaturom 39 i svi su mi planovi propali.
|
E znam kako ti je. Ja se jučer izvukao iz kreveta, još mi je onak u glavi ali valjda nebude opet udarilo.
No, sretna tebi i svima ovdje nova, nek nam donese što više HW i SW po što mizernijim cijenama, dobre pive i još koje okupljanje:beer: |
Sretna Nova svima, želim vam puno dobrog hardvera, para i komada:D
|
Sretna Nova 2004., još dugo živili i puno cura imali, i hardwarea isprobali :beer:
|
svima sve najbolje:beer: :beer:
|
SRETNA NOVA 2004 GOD. PUNO SRECE I ZDRAVLJA!!!!
|
Želim vam sretnu novu puno hardvera i nadam se da bolesni ozdrave:beer: :beer:
|
Sretnu 2004 godinu želim svim forumašima i njihovim najdražima.
Sebi želim da imam što manje hardova na isprobavanju. Žderonjama želim da se fimo napapaju. Iako mislim da će se oni sami za to pobrinuti. |
Sretna Nova svima, na forumu i van njega, neka bude bolja od prošle!:beer:
|
Sretna Nova svima:)
Zdravlja, lovice i novog hardwarea... :beer: |
Sretna Nova
|
Prazan ormarić za lijekove, bogat stol, pun novčanik i zgužvane plahte :D želim svima u 2004. :beer:
|
I ja se pridruzujem cestitkama.
zelim svima puno zdravlja, srece, para, prijatelja, zena, djece, droge, sexa i alkohola i kojekakvih ostalih komercijalnih sranja u novoj 2004 godini. i neka mi svi pozivjeli barem do slijedece nove :D :beer: :beer: |
Takodjer, sve najbolje i od mene..
Zelim vam sve sto su postovani kolege forumasi prije mene zazelilil :D |
SRETNA NOVA I PUNO HARDVERA,MANJE VIRUSA I DA SE OŽENE ONI KOJI JOŠ NISU !!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
|
SVE NAJBOLJE SVIM FORUMASIMA!!!
UZ SVE TO STO STE NABROJALI, ZELIM JOS I DA SVI NABRIJETE SVOJE KOMPOVE DO KRAJNJIH GRANICA I DA NISTA NE SKURITE!!!:rambo: :rambo: :rambo: |
aaaaaa evo ustalo se,sve boli od igranja ili ......:beer:
sve najbolje forumasima |
Takodjer se pridružujem lijepim čestitkama svim forumašima:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
|
Sve najbolje! http://www.inet.hr/~srjurak/woot_guys/woot.gif
|
:beer:
|
Ljudi, ajmo se oprostiti od naše 2008. i polako ući u 2009.
Znam da je stara tema, al zašto bi otvarao novu? |
Budući da sam započeo ovaj thread prije 5 godina, red je da se i sada javim...
Za razliku od Nove godine kada sam pisao post sa čestitkom, sada se osjećam super i spreman za slavlje... Quotat ću gospodina Tor-a za ovu priliku: :) Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sretna Nova 2009-a!
Svim PCEX-ovcima želim Sretnu Novu godinu i da vam se ostvare sve Vaše želje u 2009-oj!:chears::chears::chears::chears:
Puuunnnnnooooooo zdravlja i sreče i što manje stezanja remenja:D Pozdrav svima od MM-a! :zdero: |
Sretna Nova Godina! :)
|
|
Ekipa sretna nova, ja se nadam da cu u 4 uspjet pobjech s posla da se kulturno ubijem kao zadnje prase :D
|
pridruzujem se čestitkama ;)
|
Sretna Nova godina svima....:D
|
Pridružujem se čestitkama :D
Prostor za proslavu je spreman, litre alkohola čekaju, a ja sutra radim cijeli dan :D Taman sa proslave na posao, samo produžim 300 metara i eto me na poslu. Sutra si bome stavljam infuziju i izdržat ću dan :D, ak mi kolegica bude vidjela uvest braunilu :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:06. |