![]() |
Igra tipa .... GTA, Mafia, just cause ?
ima ko kakvu igru ili zna da postoji u stilu just cause, GTA, mafia ..... ?
Nesto mi se igrao, a ove gore sam prosao pa mi je sad dosadno .... ? :) |
ah..
jedino sto mi pada na pamet je Godfather, al nije ni do koljena do Mafiiji |
Da, probao sam godfather ali mi se ne svida onaj arkadni style voznje, ima mozda jos ko kakvu ideju ?
|
predji ponovo mafiju...
jedna od THE igara za komp, po meni, da mogu negdje naci "trgovinu" koja ju ima opet bi ju igrao |
Probaj "True Crime" mislim da ima bar 2-3 nastavka, nisam igrao pa neznam koliko je dobra ali ne izgleda preuvjerljivo...
|
Ja sam igrao True Crime, i žali bože dvd-a... katastrofa igra
|
Joj da izađe Mafia 2... Za DX10 recimo... Mislim da bi pokopala i GTA i sve živo....
|
imas Boiling Point........ali je prebugovit......
|
Citiraj:
|
ja nisam ni tolko, a mogla je igra biti dobra....
|
Driver Parallel Lines :kafa:
|
@Virus7
daj ako ga imas nabaci nekakav review :) |
Citiraj:
|
Total Overdose
|
Mafia je zakon.
Igrivost, priča, grafika sve (i patch). Inače niti jedan je mafi igra nije nadmašila.Priša sam je 10-tak puta sa raznim modovoima...ZAKON.Igra sam GTA ali ima dosta gluposti tipa ubiješ pola grada obojaš car i to je to.Mafia je puno bolja što se tiče zakona. The Godfather čast izvrsnom filmu ali igra je shit, kad postaneš don ti još radiš gluposti kao da si ***eni obični mafijaš! |
Scarface, treba malo navikavanja, ali odlična zamjena za GTA
|
ima za mafiju dosta modova za skinuti (pa cak i za letenja :) )
|
Citiraj:
|
Evo:
http://mafiascene.com/modules.php?na...b73aaf35a70eb5 i još malo modova :) http://www.mafiaworld.co.uk/mafia/mods.shtml |
Hvala, Mafiu sam završio oko 6-7 puta, ali mislim da bih mogo i 8. put zaigrat
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mafia je nenadmašiva, prešao ju 8-9 puta... i taman kad mi dosadi uvijek nabavim neki zanimljiv mod :D
|
Citiraj:
zgadilo mi se ono brzo zaustavljanje auta, ponavljanje onih pljacki i kriminala na ulicama, grafika nije neka, igrivost minimalna :beer: |
Jel probo tko 25 to life?
|
Citiraj:
prosao 2puta onak igra arkadnog kova rewiew link za skratit vrijeme ok prolaz igre za nekoliko sati ne očekivat niš previše:chears: |
Citiraj:
|
True Crime New York city (bolji od San Andreasa)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:25. |