PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   divx>>DVD (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=7393)

kony 30.12.2003. 23:47

divx>>DVD

Jel moguce prebacit divx film u dvd format tak da se moze gledat na dvd playeru.
Ak neko zna kak da to napravim nek napise di mogu skinut program,ili barem kak se program zove?

msvrtan 31.12.2003. 00:52

Re: divx>>DVD

Citiraj:

Originally posted by nyx_triton
Jel moguce prebacit divx film u dvd format tak da se moze gledat na dvd playeru.
Ak neko zna kak da to napravim nek napise di mogu skinut program,ili barem kak se program zove?

mozes u svcd ili vcd pa snimiti na obicne cd-e i pustati u dvd playeru

Costa 31.12.2003. 08:26

Citiraj:

Moguce je.
Citiraj:

Prouci doom9 i dvdrhelp :beer:

dpajur 31.12.2003. 10:43

Ulead MovieFactory i Nero VisionExpress mogu drito iz avi DivX-a sprzit DVD. Malo je zeznuto ak imas DivX ili XviD u nekom drugom containeru, npr. mkv ili ogm, sa vise audio streamova, vise subtitleova i sl.

Ja takve stvari provucem kroz Tmpgenc, da dobijem mpeg2 fajl i to zaprzim sa Nerom. Mukotrpno je to sve skupa, a i neznam dobit da mi sacuva sve audio streamove i subtitle tak da ih mogu palit/gasit i prebacivat na DVD playeru. :(

Uz ova dva site-a koja ti je Costa dao pogledaj i www.afterdawn.com, ima hrpa guide-ova kako napravit to sto hoces.

tin. 31.12.2003. 20:52

Citiraj:

možeš s Showbiz-om...i ja sam moral nekaj prekonvertirati ponovo u vob...Probaj i "avi-vob".radi na istom principu samo kaj ti napravi mpeg 720x576,pa ga opali u neki od dvd autoring programa.Vrhunski je i TMPGNC,makar katastrofa spor.s njim sam uspio dobiti fenomenalne rezultate,ali treba jako puno vremena i redefiniraj njegov preseting jer je namješten na polovičnu vrijednost.pazi da ne uđeš u "overkill" da ti se ne sruši...poslije si u nekom od dvd autoring programa napravi menije za dvd i to je to

miato 01.01.2004. 14:16

Re: Re: divx>>DVD

Citiraj:

Originally posted by tin.
i...poslije si u nekom od dvd autoring programa napravi menije za dvd i to je to
koji je dobar? najbolji?
ja sad skidam dvd lab pa da vidimo kak radi...

tin. 17.01.2004. 22:21

Re: Re: Re: divx>>DVD

Citiraj:

Originally posted by miato
koji je dobar? najbolji?
ja sad skidam dvd lab pa da vidimo kak radi...

...no...tebi sam rekao na e-mail i mislim da funkcionira

miato 18.01.2004. 08:25

Re: Re: Re: Re: divx>>DVD

Citiraj:

Originally posted by tin.
...no...tebi sam rekao na e-mail i mislim da funkcionira
yep

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:08.