![]() |
BitComet problem
Imam jedan problem odkad sam formatirao PC, instalirao sam BitComet i kad mi on radi i kad surfam na internetu treba najmanje 20 - 30 sek da se otvori stranica, al to nema veze sa DL ratiom, jer prije formatiranja je normalno radilo a i imam dovoljnu brzinu da bi surfanje i skidanje moglo skupa radit, sad neznam sta da radim, probao sam uninstallirat pa opet instalirat bitcomet ali nije nista pomoglo, je li moze netko pomoc, hvala...
|
imam isti problem. download nije na maksimumu (niti blizu) niti upload (cak ga nekada smanjim na 1 da ne zeza) i svjedno ne ogu normalno surfati. nesto ne valja s tim programom 100%.
|
Koja verzija? Ja koristim 0.70 i radi ok. Bit Comet je poznat po nestabilnim novijim verzijama,tako da bih preporučio prelazak na neku stariju verziju ili neki drugi torrent client.
|
bolje koristiti utorrent, puno je stabilniji, bitcomet mi se u godinu dana srušio barem 20 puta, a utorrent ni jednom.
|
Nije nista krivo sa BitCometom nego greska u Windowsu, odkad sam formatirao opet radi sve za 5... Tako da svima preporucujem koji imaju istu gresku ne mucit se previse kako je sredit jer sam sve pokusao a nista nije pomoglo... (cak sam instalirao i starije verzije)...
|
preporuka za utorrent, isprobao sve, bitcomet, azureus i ostale, ali je utorrent preprefektno napravljen program za ono čemu služi.
|
Ma na kraju stvar ukusa i navike, ako program radi dobro naravno ;)
|
ja sam na staroj verziji cometa, mislim da je 6.8 ili tak nešto. isto sam koristio i mikrotorent i azureus. svi su ok. stvar ukusa. jedino nove verzije cometa su koma, al imaš sva sreća na njihovim stranicama sve verzije od kad postoji, tako da nije bed.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:35. |