![]() |
Preporuku molim, CRT telka 72cm
Molio bih što jeftinije, al da nije šrot, nekih par opcija pa da imam šta izabrati, i možda dućane za preporuku.
Hvala p.s. Da se izjasnim , cijena max 2000 kn, ali bi bilo poželjno između soma i soma i pol. |
Samo mogu reći da ne moraš bježati od Quadro televizora, jer imam 72cm, flat, 100Hz verziju i sjajan je.
Prije otprilike 2 godine kad sam ga kupio bio je oko 2500kn ili nešto više. |
ja isto imam quadro 72cm, flat, 100hz, slika u slici, 3 god garancije i skroz je dobar. sad imaš u pevecu quadro 72, flat, nije sto herca i nema sliku u slici al je isto 3 god garancije i košta 1400kn i dobiješ uz njega quadro dvd. za 1600 krznatih imaš philipsa sličnih performansi.
|
hmm, pevec daje 3god garancije? :D Vjerujem da je Quadro čist ok, nisam ništa nikad loše o njemu čuo. Jel mi možete reći model kaj ima 100Hz i sliku u slici, možda ga još ima?
|
Imas Philipsa za 1300kn, vidio sam danas na TV-u reklamu. Onako to se cini kvalitetno. 100Hz ima sigurno ali mislim da i PiP, ali nisam siguran. Jedan moj poznanik ima Philipsa u tom rangu oko 1500kn vec jedno 2 mjeseca i zadovoljan je. Neznam tocno koji je ducan, kad vidim opet javim. Pevec ili Getro možda...
|
quadro rula što se telki tiče, tako da slobodno zemi njega.
|
Citiraj:
QUADRO CTV-72F20, ravni, 4:3, stereo, 100 Hz, PiP u hg spotu ti je taj sad 2200kn Citiraj:
|
Uh, ipak neće staroj trebat staroj slika u slici :-D Uzet ću neki jeftiniji quadro, samo da radi :-D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:20. |